9

Щирлиц

преди 8 години

Чудесно образователно съчинение!Веднага да се разпрати по детски градини и училища,докато е още актуално,и не е морално остаряло.

8

Анонимен

преди 8 години

Още когато прочетох заглавието знаех кой е автора на 99% :D

7

АБВ

преди 8 години

Има над 258 коментара на тази простотия, написана от Михаела - Илиана!!!!!!!. Много лош генетичен материал, много. Прав е Бойко.

6

Анонимен

преди 8 години

Долнопробно четиво и няколко долнопробни коментара. Излагате се.

5

Брегор

преди 8 години

Надявам се не обиждам никой с крайната си откровеност по тази тема. Най-добре е да се използват продукти върху тялото, включително и за масаж (еротичен също), както и за лубрикация на женската в.а.г.и.н.а които човек би изял защото те са безопасни. Продуктите като предлаганите в търговията лубриканти са много често базирани на петролни деривати които са опасни за човешкото здраве.

4

Брегор

преди 8 години

Аналния секс е гнусен и противен, опасен и неестествен. Той е извращаване на човешката природа, аналния отвор не е създаден с тази цел, жената има *** която е за тази цел. Що се отнася до лубрикацията на женската *** ако дадена жена по някакви причини не се овлажнява достатъчно и вследствие при секс се получава неприятно претриване, то може да се използват естествени олия и масла като зехтин, кокосово масло и др. По-добре да се използват естествени продукти които би хапнал а не петролни.

3

Анонимен

преди 8 години

Статията е реклама за да си продават лубриканти.Просто БИЗНЕС.Не я четете. Направо на коментарите.Очакваме включване от бате Минко

2

ДежуренПоСмяна

преди 8 години

Нека да свърши мача и четата ще я удостоят Михаелчето с кометари.На бате Минко дано му излязат мачоветеи да си каже дежурното мнение

1

Анонимен

преди 8 години

Стига бе! Може ли тая жена да спре да ни занимава с обсесията си към отворите по тялото си?! Противно е вече, само за това мисли. Като отворя тоя сайт и започва да ми се повръща.