10

Анонимен

преди 8 години

Ужас... и колко Терориста убиват за 4.5 милярда на месец... близо 100... ако им бяхте дали парите и обещали по 100 девици на оня свят досега всички да се бяха гръмнали намясто

9

Анонимен

преди 8 години

Загубите за едни са грандиозни печалби за други. Другите се наричат миротворци и са най-голечмите производители на оръжия и муниции.

8

gtf

преди 8 години

До Анонимен 8 разбира се, че сирийците преди войната живееха по-добре от нас. Дори имаше доста българи, които да работят там за заплати сравними с европейските. Лично моето мнение - железен ред, изключителна чистота и поддържани зелени площи (преди 10 години)

7

Анонимен

преди 8 години

Преди два дни наш репортер разпитва бежанец в Македония. За преминаването през една!граница, плащат 2000? на човек. Това са стотици хиляди хора от началото само на войната в Сирия! Въпросът е следният-не са ли живели тези хора по добре от нас в ЕС? Защо 99% от тях не щат да чуят за подслон тук?Представете си семейство от пет души, минаващо няколко граници, плащащо 2000? на глава?Когато краварите унищожиха Ирак, беше същото!И вие се мислите за напредничави и проспериращи европейци!!!

6

Анонимен

преди 8 години

А що не казвате, за печалбата, че е 20 пъти повече?

5

Анонимен

преди 8 години

Най-големият кошмар на военно-промишления комплекс е да няма войни. А сега когато Хилъри стане президент - game over за целия свят

4

Анонимен

преди 8 години

Преди няколко дни еврочиновниците решиха да ни уплашат, че затварянето на Шенген щяло да доведе до 18 млрд. евро на година. Жалко е, когато подобни хора не виждат по-голямата картина. Жалко е, когато едни недалновидни хора определят съдбите на толкова много други хора. С тези 275 млрд. можеха да се направят чудеса в Близкия изток. Вместо това направиха война.

3

Анонимен

преди 8 години

"Войната в Сирия струва по $4,5 млрд.на месец"За сметка на това други правят печалби. Войната не се води с камъни. Боеприпасите някой ги произвежда и продава за печалба. Нелегалния петрол който ИД продава също генерира печалба. Така е в живота. За едни е разход. За други приход.

2

Анонимен

преди 8 години

"Войната в Сирия струва по $4,5 млрд.на месец" - но пък резултатът е "неповторим".

1

Анонимен

преди 8 години

С тези пари можеха да превърнат Сахара в плодородна земя и да храни много страни по света. Но те предпочетоха да ги дадът за изтребление. И ако това не е дяволска работа здраве му кажи.