45

Анонимен

преди 8 години

Жална ни майка!20 милиона турски кюрди ще влязат в Европа с турски паспорти и няма да се върнат обратно.Ще си скъсат паспортите и ще се представят за сирийски кюрди.

44

Анонимен

преди 8 години

79, Защо не се появи преди 600 години или 500 да обясниш тази си теория, а не турци да избиват българи като овце и да живеят като бейове от труда им с векове?

43

тюрки

преди 8 години

Лъгани сме много време първо, че сме славяни, сега че сме иранци. А сме наследници на най-могъщите тюрки тези на Атила.Синът на Атила - Ирник, е управлявал страна, която е включвала цяла Западна Русия, Прибалтика, Киев и Крим. Наричала се е България много преди Кубрат. Това се знае в целия свят, а само тук не се изучава. Това нещо беше наложено от панславизма да не си знаем историята. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни.

42

сс

преди 8 години

абе този каде живее колко пъти е ходил в турция и колко турци познава не от телевизора да ги приказва тези неща че ЕС има нужда от тях?????????

41

да, ама не!

преди 8 години

До БургасЕрдоган обичаше да казва още преди 10 години "Европа не е християнски клуб!". Прав е. Във Франция и Германия живеят поне по 5 милиона мюсюлмани във всяка от двете държави. А в близкото бъдеще може да станат и 50 % от населението на Европа. Босна и Албания пък са ислямски държави. Трябва да свикваме с този факт. Че европеец не значи задължително християнин. Рус и синеок.

40

Анонимен

преди 8 години

а от май......та на тоя джоунс дали се нуждаят турците

39

Анонимен

преди 8 години

Би ли обяснил защо да е добра новина за нас българите?

38

2016

преди 8 години

Ердоган е голям политик! За пръв път от 100 години насам Турция диктува условията на Европа. А Европа покорно се съглася. И подписва всичко, което Ердоган й заповяда. Къде ще иде, че няма се съгласи. Ще видите, че много скоро ще приемат Турция в Евросъюза. А това е добра новина и за нас българите.

37

Анонимен

преди 8 години

Турция май много рано слагате тигана,тя рибата е дълбоко в морето ,още не сте видели европейските езуити,какво могат,това еврочленство,ще го чакате много дълго,към 500г примерно,или 5000г,кой знае?!

36

БРАВО НА ПУТИН!!

преди 8 години

СТАНЕ ЛИ ЗА ТУРЦИЯ БЕЗВИЗОВ РЕЖИВА ЗА ЗВИЖЕНИЕ В ЕС-----ПУТИН Е ОБЕЩАЛ АПАРТАМЕНТИ ЗА НАШИТЕ ИБРИЦИИ И РУСОФИЛЧЕТА В МАГАДАН И ЧУКОТКА.ОЩЕ ОТ УТРЕ ---ПОСОЛСТВОТО ЩЕ Е ОТВОРЕНО ЗА ЖЕЛАЕЩИ !!!!/..за да няма навалица до 1.07.16-г..../ПЪТНИТЕ --СА БЕЗПЛАТНИ ....ВОДКАТА --ТОЖЕ...!!!БЪЛГАРИЯ ---СТАВА СУПЕР ДЪРЖАВА!!!

35

Анонимен

преди 8 години

Този не каза ли същото и за Украйна преди година две?

34

БРАВО ,БЕ....

преди 8 години

ПУТИН ,БИЛ ГОООООООЛЕМ ПОЛИТИК, бе...ха,ха,хааааааааааааааа!!!!ВИЖ , САМО КАК НАПЪЛНИ ТОРБАТА НА ЕРДОГАН И ОПРАВИ ЧЛЕНСТВОТО НА ТУРЦИЯ В ЕС!ОТ РАЗ , ....ХА,ХА,ХАААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

33

Анонимен

преди 8 години

За 43 рязанко,българия е била една от най-големите държави за времето си с население около 1 млн.Има един израз-биологически колапс ,при който при турската опека ,населението пада до 200 000 човека ,или 80 процента от населението е избито или прогонено и въпреки всичко ,отново се възражда и оцелява във времето.Колкото за 200 годишнината,то тогава може и да няма Туркия,че както е тръгнало...

32

Анонимен

преди 8 години

ние станахме член на ЕС и тогава получихме безвизов режим защо за ислямска турция това става предварително?Идват тъмни времена за нас българите.башибозука има пари и ще изкупи земята ни ,жалкият ни бизнес,а останалият ще съсипе с конкуренция.Ние не сме германци да дадем отпор и ще се продадем за жълти стотинки.Ибриците ще домъкнат мустакати бачкери защото ние не бачкаме.Фауната от сирия ще ни се струва,като 1 файтон нашественици.Турците са 70 милиона поне 20 ще тръгнат да плячкосват.

31

Анонимен

преди 8 години

Турция е азиатска ислямска държава.Това,което Кемал Ататюрк завеща на късокраките плоскоглавци, а именно светска съвременна държава отдавна е минало.Ердоган и Ахмет върнаха Турция в 18 век.Сега ще доят триполовите до дупка и може би ще се стигне до 20 милиарда.Но когато си богат евроторераст това ти се пада.

30

ЗА 44....

преди 8 години

България нема как да излезе ---АМА НА ТЕБЕ СЪС СИГУРНОСТ , ШЕ ТИ ВЛЕЗЕ...

29

ТУРЦИЯ В ЕС!

преди 8 години

ЗА ДА ИМА МИР----КОМУНИСТИТЕ В СИБИР....ИЛИ в ДИАРБЕКИР!/..по избор../В ТУРСКИТЕ ДОМАТИ И КРАСТАВИЦИ НЕМА ГМО......ИМА- МНОГО РАБОТА ЗА КОМУНИСТИ И РУСОФИЛИ.

28

Анонимен

преди 8 години

Ето кой дава уши на турците за нахалните им мераци.

27

turkish power

преди 8 години

Turciya..vchera, dnes, utre.,zavinagi! Imperiyata se zavrushta!!!!!

26

ПУТИН Е ВЕЛИК,бе....

преди 8 години

МОСКВА ----НАПЪЛНИ ТОРБАТА НА ЕРДОГАН!!!!!!!!!!!!!!!!!СЕГА ТУРЦИЯ ----И ВОДЕЩ ЧЛЕН НА ЕВРОПА ЩЕ СТАНЕ ...ХА,ХА,ХААААААААААААА....КАТО НАПРАВИ ТУРЦИЯ И СЕКТОР ВЪВ "ФЕДЕРАЛНА СИРИЯ"----ЩЕ ИМА РАБОТА и СИГУРЕН ПАЗАР ЗА ВСИЧКИ В НОВИТЕ ТУРСКО-СИРИЙСКИ СЕКТОРИ....!!!