11

gost

преди 8 години

тои маие като ония тримцата дето им правех услуга в една свера и сега от благодарност двам здрасти казват яко съм срамен де съм се занимавал с тях поздрави дано сте упелида станете това което исках аз да стана и дано да признаете обикновенния човек а не сметкажиите има време изпращам ви специални поздрави

10

Анонимен

преди 8 години

Издигнаха Тръмп, че американците да гласуват за Хилари. Нищо друго. И при нас изкараха Волен и Михов, че да гласуваме за Бойко. Алтернатива да има де!

9

кокоspa

преди 8 години

Тръмп е един най-обикновен панаирджииски клоун!!Докарал до фалит 3 от 5те си компании!!Никой не би избрал човек който би поставил американската икономика в изолация.Запомнете!

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 16Защо ли американското кафе го наричат "Обама" - защото е черно или защото нищо не струва?

7

Свобода за народа!

преди 8 години

Ако този стане президент ще очакваме "Patriot Act 2". АНС, ЦРУ и другите му шефове добре ще му плащат да говори пред телевизора колко хубаво е да се шпионират невинни граждани заради някакви въображаеми герои наречени "терористи". Интересно САЩ се страхуват от някакви си терористи? Нали са богата държава с огромна армия, ако беше така може би до 24 часа нямаше да ги има тези "терористи" и нямаше да загине нито един невинен гражданин. Ако имаше нормални политици, а не ПРОДАЖНИЦИ!

6

българин

преди 8 години

Сега е моментът братя.Като стане Тръмп президент да приютим всичките тези компании у нас.Аз лично бих му осигурил 100 гласа за да дойдат тези компании у нас.

5

интересно

преди 8 години

САЩ начело с Тръмп-САЩ без Интел,АМД,Епъл,Майкрософт,Гугъл,Фейсбук и други.Колко ли е платил Путин за такава веселба?????

4

техноман

преди 8 години

Според господин Тръмп е 1916-та година.Той направо изглежда като възкресен от средновековието.А според Apple е 2016-та.Нека американците да изберат в коя година да живеят.Логично е всички технологични компании да са против него.След като Intel и AMD са щатски идването на власт на Тръмп ще спре не само САЩ а и целият свят.

3

Анонимен

преди 8 години

NSA в момента контролират не само Америка, но и всички хора притежаващи компютър с инсталиран Windows или смартфон с Android по целия свят без изключение. Не защитавам Apple, тъй като и те събират информация. Но президент подкрепящ самата идея следенето да стои над правото за неприкосновенност на личния живот на хората, не е президент работещ за хората.

2

Анонимен

преди 8 години

Can't stump the Trump!

1

Анонимен

преди 8 години

Всеки който си е изградил система от лесно лапане на пари на едро няма да е съгласен, само че обстановката в света се променя. Скоро ще наводнят Европа с "тунинговани" сирийци, лицензирани от Турция и няма кой да купува скъпи играчки минали през няколко посредника.