43

Руските тролове

преди 8 години

Пичове като хванаха Ланс Армстронг и Карл Луис нямаше проблем. Всички знаем че руснаците взимат допинг от соца още ... Но сега това е конспирация.... Много тролене много нещо!!!!

42

пепи

преди 8 години

Падна "Желязната завеса "и истината какво са правили гадните комунисти и в спорта Колкото и да ревете вижте и нашия спорт на какво равнище е Самата истина и при нас допинг но имаше алхимици пример Иван Абаджиев Има и друго политици и мутри крадат повече от преди за спорта нищо!!!

41

Бълхата-Слон!

преди 8 години

Шарапова от 10 години пие това лекарство, но преди 10 години не се водеха хибридни военни действия срещу Русия!

40

Ако Шарапова ..

преди 8 години

.. взема допинг, то Годзилата Уйлямс е направо радиоактивен мутант! То за това не я хващат де.

39

Анонимен

преди 8 години

Така пропускат да тестват и Кличко

38

Караколю

преди 8 години

До Анонимен--51;Да но черните състезатели ги дебнат повече и повече ги наказват.

37

Анонимен

преди 8 години

Абе че руснаците зобят, факт... Ама че някак си удобно пропускат братята Уилямс, също е факт.

36

7

преди 8 години

Мария ако я накажат и 1 месец, оня женския орангутан Серина трябва да изхвърчи доживот!

35

Анонимен

преди 8 години

Не съм запознат много с рисковете за взимане на допинг по невнимание, но погледнато отстрани, нещата свързани с употребата на забранени стимуланти се преекспонира и хиперболизира твърде много. Живота ни стана такъв, че каквото и да хапнем все е химия а какво остава при спортистите. В крайна сметка ако не те бива в тениса или футбола, каквото и да взимаш няма да ти помогне. Друг е въпроса при бягането на 100 метра. Но в края на краищата, Маша е готина жена е и те тава е! Другото, майната му!

34

Анонимен

преди 8 години

В всички случай губи WTA .Серина може да е най добрата но никога не са били интересни нейните мачове.А сега трябва да се намери заместител на Шарапова за да се върне интереса към женския тенис.АТР обаче си е съвсем на друго ниво и класи по интересно.

33

oпетков

преди 8 години

До EEE: Трябва да четеш повече преди да се изкажеш неподготвен. Този медикамент е следен от Американска организация за чист спорт цяла година и е установено, че дава предимство на употребяващите го атлети, увеличава кислородния капацитет, ерго си е допинг, а иначе е лекарство за сърдечно болни, каквито са повечето топ атлети като Шарапова. Съответната организация дава заявка пред УАДА и лекарството вече е официално става допинг и се забранява. Шарапова е трябвало да внимава.

32

Анонимен

преди 8 години

Как така големите руски спортисти ги фанаха с допинг точно след като джуджа направи национала задължителен?

31

Анонимен

преди 8 години

шашко писа, са дойде ред на другия експерт коментатор. не месете россия руснаците, когато пишете за американката от Bradenton, Florida, United States - Sugarpova! тази спортистка от осем годишна живее и е възпитавана в американския начин на живот. благодарение на това беше най-скъпоплатената спортистка в света и до 2015 си докарваше от хамериканците и техните концорсиуми в спорта, козметиката, автомобилостроенето и още ... по $30-40 млн. "скапани долари". Sugarpova която заяви че е виновна

30

8

преди 8 години

АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ СПОРТИСТИ ВЗИМАТ ДОПИНГ,НО ХВАЩАТ САМО КОГОТО СИ ИСКАТ.АКО МАША СЕ СЪСТЕЗАВАШЕ ЗА ХАМЕРИКА,ТОВА НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ ЗАЩО НИКОГА Н(Е ХВАНАХА СЕСТРИЧКИТЕ С ДОПИНГ.КОГАТО ГИ ТЪРСЕХА ЗА ПРОБА,БАЩА ИМ НАЙ-НАГЛО ОТГОВАРЯШЕ:"НЯМА ГИ,ТЕ СА В СИБИР".ИЗОБЩО НИКОЙ СПОРТ ОТДАВНА НЕ Е СПОРТ,ВСИЧКИЯТ Е ПАРИ.

29

Анонимен

преди 8 години

До кинти 36Чикийте водят до затъпяване.Прекаляваш!

28

Помните ли

преди 8 години

Помните ли преди време, когато Екатерина Дафовска беше в шоуто на Слави.Тя каза, че всички нейни съпернички тогава /от Германия/ вземат лекарство за разширяване на белите дробове, защото "били асматички" и федерацията по ски разрешавала това. Значи за някои може, за други не! Тогава се зачудих, защото имаме в семейството асматик, тия като са болни, защо бегат!!! Правете си изводите сами!

27

EEE

преди 8 години

Всеизвестно е, че всички съвременни спортисти гълтат химия. А коя химия ще бъде обявена за допинг и кога, зависи от това дали изнася на дадени хора и кръгове. В случая на нова година са се присетили, че този "медикамент" е допинг защото е руски.

26

кинти

преди 8 години

Нашия Григорчо ако напише една книга на тема " Моите секс история с Маша"/ и ако сложи и снимки/ ще направи повече пари отколкото ако 50 години бъхти топката! Кой здрав и прав мъж няма да си я купи тая книга и няма да иска да си се представи в някой от "случките" в нея? Тъй са правят пари,ама...ние нали сме "кавалери"..

25

брей

преди 8 години

Гадно нещо е спорта. Толкова години мъжете ходеха на тенис заради Маша, въздишаха по нея, мечтаеха си да й.. носят ракетата.И сега, когато тя реши да се отказва-натопиха я за допинг. Все едно, че ние не знаем, че всеки елитен спортист взима допинг ,за да е в форма. То само да пътуваш от континент на континент толкова пъти през годината ще те направи "***", а какво остава и да играеш ? Ами я вижте ония негрета -сестри Уилямс-те на айран ли карат за възстановяване?

24

Анонимен

преди 8 години

С тази е СВЪРШЕНО.Спосорите се отказват от договорите а тя "ще ги ситни" онези малки стъпчици на полето в доматите.