8

Анонимен

преди 8 години

Ще повярвам на Еко терористите, когато видя поне едно засадено от тях самите дърво. В момента са нищо по различно от една рекитьорска банда.

7

Скиор

преди 8 години

Всичко ли трябва да е концентрирано пък в Банско? По същия начин по който всички големи и богати фирми са концентрирани в София. Не, това не е добра идея. Като говорим за развитие на ски туризма в България не трябва да се разбира инвестиции в Банско. Омръзна ми всичко да се монополизира и печалбите от целия ски туризъм да отива в ръцете на шепа хора.

6

Стига лакомия

преди 8 години

Помните ли как изглеждаше Банско преди време-малко,китно и чисто градче.А сега-презастроено ,бетонирано и грозно.Построиха повече от два пъти легла от одобреното и сега искат да узаконят нарушението.Допуснаха хищни крадци като Минев да експлоатират лакомията на местните реститути искащи да живеят охолно само от продажва на земи.Всички курорти,където земите са основно частни от лакомия бяха тотално унищожени-Банско,Пампорово,Черноморието.Само Боровец и Албена се държат защото там земите са държа

5

Дидо

преди 8 години

А за скъпите европейски курорти - порция спагети болонезе (трудно може да се нарече порция - 5 спагета на кръст ) на пистите в банско е 30 лв ! За сравнение в австрийския Золден - 12-14 евро (двама могат да се нахранят, а и има и месо също.... )

4

Дидо

преди 8 години

Какви сегменти, каква бг икономика, бе? Вие четете ли сами кво пишете? Тези пари да не би да отиват в хазната??? Таратанци.... отиват в разни банкови сметки на кайманите например... Няма такава алчност като българската.....

3

жеко

преди 8 години

курорта е супер и има нужда от нови писти и нов лифт, има още много възможност да се строи в банско а легловата база и инфраструктурата позволява да бъдат привлечени много туристи заради фактора цена/качество който специално в този курорт е добре изразен, аз не съм от банско а живея на морето но курорта е уникален , цялата дандания е заради това че крадем много от туристите които биха отишли в алпите и тези скъпи европейски курорти, натиска идва от там директно върху боко тиквуна

2

скиорка

преди 8 години

Този Каролев е изключително нагъл и продажен !!! Защо да има нов лифт ?!? Банско е презастроен, легловата база е пре-много.Има проект да се строят още хотели в Банско. И тогава какво - трети лифт ли ще искат ненаситниците ?!? Ние без планина ли ще останем. И без това банскалии си прецакаха водата с този изкуствен сняг, но не си признават. Човешкото око е ненаситно, алчността няма почивен ден...Аз съм скиорка, детето ми също.Не ходим в Банско. Защото е претъпкано.ИСКАМЕ СИ ПРИРОДАТА И ПЛАНИНАТА !

1

ъ

преди 8 години

Владо е икономист колкото е и космонавт. Просто в Банско си има хотел и си гони интереса. Трябва да се връщат кредитите и затова е толкова активен в платените медии. Иначе сегашният лифт е празен след 11,00 часа, защото всеки скиор бяга да се качи по-рано та да покара малко както трябва. След това става гмеж и киша. Нов лифт означава и нови писти нали? Е къде ще ги правят?