12

666

преди 8 години

Който не уважава празника и си мисли, че е комунистически или някаква западна пропаганда да си празнува 2-ри февруари.

11

Анонимен

преди 8 години

Честито на всички българки. И да сте все така най-красивите.

10

Анонимен

преди 8 години

и кво?

9

Ася

преди 8 години

Благодаря, мъже, от сърце! Благодаря, мъже, на всички, които днес се обадихте на ЖЕНАТА и оцветихте деня й! Благодаря, мъже - и на ония, които поздравиха, и на ония, които го направиха с обич ...Благодаря и на оня, единствен, обичан, незабравен МЪЖ, който не поздрави.И на него, ТЯ, прощаващата, благодари!Признателна , че е прочетохте!

8

еделвайс

преди 8 години

Нека днес държавата поднесе изненада на всички майки с тежко болни деца- да разреши на всички, нуждаещи се от лечение в чужбина, да осигури необходимите средства за лечение и на тези у нас. Пари има - нека това не е оправдание! Днес! И веднага!

7

Анонимен

преди 8 години

Преди да напишете някоя глупост за жените, сетете се че и майка ви е жена. Жените заслужават мъжката обич, уважение и преклонение. Без тях няма любов - най-великото чувство!

6

Анонимен

преди 8 години

Жената е майка от хилядолетия, това е естествена биологична функция и не виждам смисъл да се отбелязва специално. Неслучайно празникът възниква сравнително скоро, когато жената доказва, че може да бъде и жена, и мъж, това заслужава уважение, въпреки че в много отношения сме се прецакали.

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8Това е ден за международно признание на икономическите, политическите и обществените постижения на жените. Започнал само като политическо събитие на социалистите, празникът постепенно става част от културата на много страни.

4

Анонимен

преди 8 години

В някои от тях денят губи политическата си окраска и става просто повод за мъжете да изразят своята симпатия и внимание към жените около тях - нещо като комбинация от западните празници Ден на майката и Свети Валентин.

3

Анонимен

преди 8 години

8 март не е ден на майката, а на работничките в фабрики и заводи. Честит празник на всички работещи жени. Желая ви сила, здраве и късмет.

2

Анонимен

преди 8 години

До ДевилВ България денят се празнува и като Ден на майката!

1

Девил

преди 8 години

Абе това не е нормално, бе - жените не са хора! Как може да имат празник?! Тва е гаден комунистически празник!!! Защо продължава да се празнува!?