97

Анонимен

преди 8 години

Моля Ви стига с тези бисери на премиера,защото започвам да се срамувам заради него,а не заслужава!Аз не съм толкова примитивен!

96

Анонимен

преди 8 години

По-добре да замълчим и да се молим бедата да ни заобиколи.

95

Анонимен

преди 8 години

Заобикалят ни......засега. Ако се отчаят и озлобят съвсем, не ми се мисли какво ще бъде тук.

94

чичо Гошо

преди 8 години

Спри да повтаряш тая мантра по 1000 пъти на ден!Недей дърпа дявола за опашката.Току виж твойто приятелче Ердоган Велики ни изсере на границата 1000000 извънземни!

93

Дейвид Камерън

преди 8 години

Преди седмица британският премиер Тони Блеър ?????? писа на Борисов с благодарност за подкрепата по британските отстъпки от ЕС и го увери, че ще получи няколко джипа за охраната на границата.Автора! Автора! Автора!Велики сте!За коя година се отнася статията?

92

Н

преди 8 години

Не се хвали! По-малко изхвърляне. Ние си знаем колко сме готови. Както и да се развият събитията, хитреците (Гърция, Турция, ЕС) ще намерят начин да ни прецакат по някакъв начин. Ще се радвам, ако премиера е прав, но като знам възможностите на нашите политици как не умеят да отстояват националните интереси не съм оптимист.

91

Турция

преди 8 години

Ние сме най- хуманната нация. Гордеем се с близо 3 000 000 бежанци.

90

ROM

преди 8 години

Ами като ги биеш до смърт и убиваш как няма да заобикалят.

89

Анонимен

преди 8 години

Махнете тази карикатура на премиер!

88

Анонимен

преди 8 години

Бойко, четеш ли поне зглавията на новините?! Това, което се случва в България не те ли тревожи?!

87

Анонимен

преди 8 години

къде тея доходи 800-900 лв? болшинството от народа живее на ръба на 400-500 лв

86

Случаен Минувач

преди 8 години

Не ни заобикалят. Просто не остават в България.Заловили сте 14, преминали са 1400. В момента в който влезнат, разбират, че в България е по-зле от там от където бягат. Най-лошата съдба за мигранта е да остане без пари насред България. Обречен е на мизерия за цял живот.

85

OMG_Lucker

преди 8 години

Този неадекват ни разката фамилията. Подкрепата от Великобритания е толкова смешна, че нямам думи- доколкото помня е един джип обещан от Камерън, сега пише, че са няколко джипа, все тая. Смях в залата, все едно 2-3-5 джипа решават проблема. Ако бях Г. Ганчев щях да отпусна 2-3 джипа на клоуна ББ.Сделката се провали Борисоф, ами сега?! "Потоците" знаели, че добре се охраняваме и ни заобикаляли?! Този лудак вярва ли си? Че то на нас едно малко поточе ще ни е достатъчно за да потънем окончателно.

84

Анонимен

преди 8 години

Какво става с оградата ,оградатааа!Кога най- после ще започнат да я строят ?Парите вече свършиха а още не е започнат строежа и. И да пуснат тока ,белким засекат накой нарушител . Тези мантри се изтъркаха . *** и Пульо влиза в България когато си иска .

83

Boss

преди 8 години

До Анонимен - И Динко от Ямбол да бъде главен обучаващ ;) Към ББ - Винетуту - не ти ли втръсна да си гледаш мутрата от медиите, на нас ако знаеш как ни писна!!! Абе, кой гласува за това недозарумение от снимката?! Динко, ако може и на лов за герберасти да тръгнеш - цена няма да имаш, да ги ловиш кат бежанците в гората с АТВ-та, кой, кой гласува за тоз национален пред$тел ББ ?!!!

82

Ludoto Lenche

преди 8 години

...gospodin Borisov,vie ste neilechimo bolen i za vasashta bolest,lechenie niama..!!!

81

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 109Ловните дружинки да изземат функциите на държавата и да започнат обучение на населението как се ходи за лов за Носъри.

80

Анонимен

преди 8 години

Кой ни заобикаля просто преминават спокойно и се прехвърлят към Сърбия. Стига с тия приспивни песни. Да вдигат оградата и мижавата армия да се строява по границата. Вазоеи заводи да преустановят продажбата на оръжие на ИД с любезното съдействие на САЩ и Турция.Всичките *** трябва да им се потърси сметка каква правиха последните години.

79

Анонимен

преди 8 години

Бацето - пак ни прай на маймуни , ама то и сме след като му верваме !

78

Пазарлъкников

преди 8 години

Тиквантиков, вече трябва да си спокоен-няма шеф на СЕМ, няма Танов,няма Делян-концесиан.Враговете се бронират, и е време да си пооправиш държавицата!!!Обърни внимание на ПАЗАРЛЪКА.Не се казва"Имаме си всичко"(абе ти да не гушкаш Ердоган?).Не се казва 'Дневно влизат само сводници"Не се казва:"успокояващи новини за европейските граждани".Май неевропейските граждани ще намажат.Нали си ГОЛем бре?Айде изрепчи се на ЕС и дръпни малко парици.Скоро евронанеслите се ще ги пращаме във вилата ти..