27

Реформа в МВР

преди 8 години

До ПолицайНали съм виждал как полицейските бекове карат, айде нема нужда от нови астри, а от намаляване на щата и санкции за диванетата

26

ме

преди 8 години

Много интересно и на това ли намерихте да се заядете?

25

Полицай

преди 8 години

Една оборудвана полицейска астра е към 30 бона. Каката все едно е откраднала 200 полицейски астри,които можеха иначе да са из целия град и да има малко повече ред и сигурност.

24

Анонимен

преди 8 години

Фандъкова да си хваща шапката и да се прибира на село, че направи София на нищо.

23

Още

преди 8 години

Ками, поне напиши, че е платена публикация, за да не се чудят хората какви са тия глупости дето ги пишете. Една супер линейка е към 100 хиляди лева. Т.е. фандъка е лишила града от 60 линейки и съответно до края на годината ще бъде съучастник в смъртта на няколко стотин човека до които линейките отиват след 20-та минута. Фандъче, ходи ли на погребението на Танов, до който също не отиде линейка? Всеки е вълк в тая държава - да ги изядем като вълци!

22

Колко струва

преди 8 години

Паркът струва по "скромните" 115 384 лева на декар. Ако някой е минавал оттам ще знаеш, че фиданките са от най-младите и евтини, около 10 лева на брой или реални около 6000 за целия парк. Ако има поне една независима медия, да пратят журналист с ролетка, калкулатор и интернет за сверка на цени и да сметне, колко реално струва тоя парк. Аре стига с тия платени статии от крадците, които съсипаха България. Вие сте съучастници по този начин!

21

НИЛАТС

преди 8 години

Въпреки Фандъкова, софиянци с първия парк след промените! ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ И ЩЕ СИ ПЛАТИ!

20

Съсед

преди 8 години

Честно не разбирам... Аз живея в съседатво до паркчето и го чакам с нвтърпение... Имам 3 деца и знам колко нужда имат от подобни места. И нямам нищо против да се правят подобни неща. И съм напълно убеден че хора умират и в Лондон защото линейката е дошла след 20 мин. Бог да го прости човека но искам да има повече паркове за децата ми. Мястото беше една гнусна дупка с подивели кучета. Сега изглежда чисто, светло и прекрасно място за тичане и забавление. Пък нека някой е станал по богат...

19

метото

преди 8 години

Истинската столица е Велико Търново!

18

Колио

преди 8 години

Много мошно крадат герберчетата 600дьрвета по три лева 1800 лева 5000 квадрата асвалт по 100 лева 500 000 ,300 пеики по 300лева90 000,15км полиетиленови тръби по лв метьра15 000лв+15 000лв вик джунджурии + 20 000 трудь.Краино салдо636800 лв труд и материали.единствено не е сметнат труда за засаждането на дьрветата.достатьчное всеки десрти общинар да засее по едно.

17

Мен

преди 8 години

Кога започва ремонта?

16

Анонимен

преди 8 години

Не случайно всички областни градове имат кметове от ГЕРБ . Те просто работят за хората и не се занимават с политически интриги , за което голяма заслуга има Премиера Борисов .

15

танте Шмиргел

преди 8 години

Мило,малко Данче,фандък има ли?

14

Анонимен

преди 8 години

На всички разбирачи ще им напомня , че за всичко трябват пари . За сведение Виена е като София по големина и има годишен бюджет 11 милиарда евро , а София 500 милиона евро . Така , че лесно се дава акъл какво да се направи ама трябват пари и като не стигат има приоритети .

13

ран

преди 8 години

Толкова пари се хвърлят без особен ефект. Предлагам на кмета да хвърли пари за асфалтиране на Борисовата градина , а също и други паркове с окъртен асфалт. Също така има тротоари в центъра и целия град за ремонт , но качествен. Също така ако си вдигне главата към уличните лампи ще види , че са морално остарели и чакат за смяна с съвременно осветление. От козметично усвояване на пари никой няма полза. СТИГА КРЪПКИ.... Ако съм пропуснал нещо нека друг да допълни.

12

Анонимен

преди 8 години

Само за 10 години София се преобрази и от сива и *** столица на Тодор Живков, стана истински Европейски град под ръководството на ГЕРБ . За сведение на червения *** народа не мизерува , а мизеруват бившите партийни и комсомолски активисти , защото ги мързи да работят .

11

Жан Габен

преди 8 години

Къв парк ве, насред София умират хора, защото линейката не дошла 20 минути, те паркове ми откриват... баси смотаната държава...

10

Smurf

преди 8 години

Фандулкова да си погледне ремонта на парка пред НДК че там откраднаха 12 милиона.

9

Анонимен

преди 8 години

Фъндъкова имаш некадърен екип. Можеше под парка да се направи паркинг с който парите от него можеше да се подържа парка. Но то за това трябва акъл а не алчност, така е в цяла европа.

8

FU2

преди 8 години

До АнонименКакво се случва? На Гешов и България ремонт нямаше защото се знаеше, че ще се изгражда кръстовище на две нива и метро станция. Точно това се прави в момента. Останалата част от трамвайната линия по булеварда си е добре.