7

boby

преди 8 години

The Dire Straits Experience.... боже, боже, прибери си вересиите....

6

Кольо

преди 8 години

Напълно съгласен с 3,4,5 и 6 !! Какъв Dire Straits без Mark Knopfler ?!

5

Calling Mark

преди 8 години

Romeo and Juliet, Brothers in arms, Telegraph Road, Sultans of Swing, Calling Elvis...е немислимо да бъдат изпълнени от друг, освен Mark Knopfler! На някои от благотворителните концерти, самият Ерик Клептън свири ритъм китара зад Mark Knopfler. Класа. Тази група е оригиналната Dire straits, точно колкото маратонките Adibassса оригинални. Но все пак сме в страната на ментетата и сурогатите...Докато чакам да дойде при нас самият Mark Knopfler, си пускам в Youtube концерта On The Night от 1993.

4

Анонимен

преди 8 години

Така си е! Няма Марк Нопфлър , няма и Дайър Стрейтс! Според мен няма кой да замени най-добрият китарист на планетата ! За разбирачите повтарям - мое мнение! Някой да не тръгне да ми се прави на интересен!

3

Дедо Мъди

преди 8 години

До KitovИ аз си мисля ,че без Марк Нопфлър няма какво да правят концерт у нас ! Който му се слуша пуска Dire Straits в youtube на домашното си кино и се кефи на оригинален звук и картина !

2

Kitov

преди 8 години

Проверявайте преди да пишете. Тея двамата никога не са били в ОРИГИНАЛНИЯ СЪСТАВ на Dire Straits, а са студийни музиканти, участвали в ЕДНО турне. Това е трибют-група. Никой верен фен няма да се вдигне да гледа в НЕДОСТРОЕНАТА русенска зала тия нещастници, които не могат да спечелят пари с нещо свое и заработват на гърба на Марк Нофлер и Ко.

1

ив

преди 8 години

Някак си не си ги представям без характерния тембър на Марк Кнопфлер,но искрено завиждам на русенци за това,което ще се случи там.