61

Анонимен

преди 8 години

В действителност зависимостта от един единствен пазар е пагубна за българската икономика, това е икономически закон в целия свят

60

Анонимен

преди 8 години

Тази статия е измама.България произвежда много малко плодове и зеленчуци, още по-малко отиват за износ.Турция, Казахстан, Узбекистан и Китай са големите вносители на земеделски продукти в Русия.Освен това качеството ни е много ниско, вижте каква продукция идва от Македония и после пак ще говорим.

59

ХАХАХАААА.....

преди 8 години

До ShoppЕвропейският парламент настоятелно призовава България да подобри възстановяването на парите от ЕС, използвани с измама. Това се казва в годишния доклад за 2014 г. за защита на финансовите интереси на ЕС и борбата срещу измамите с европейския бюджет. Документът ще бъде обсъден от Европейския парламент днес, на започващата седмична сесия в Страсбург.Прочети още на: dnes.bg/eu/2016/03/07/nervi-v-briuksel-bylgariia-ima-da-vryshta-evropari-da-pobyrza.295143

58

ми...

преди 8 години

Не "ревете" господин Трифонов за руските пазари.Реализирайте продукцията си на нормални цени на нашия пазар.Направете дъмпинг на вносните плодове и зеленчуци от Турция,Гърция,Македония и др.Всеки българин иска да консумира български плодове и зеленчуци.Ако са на нормална цена никой няма да си купи вносни.Продукцията едва ли е толкова голяма че да остане излишък на родния пазар.

57

До Анонимен 63

преди 8 години

На теб автоматически присъждам титлата "Доктор" по русонародопсихология и за селективни заслуги към руската литература. Без разни там изпити, апробации, предзащити, научни съвети, защити! Гениите на руската литература наистина са страдали, гневили са се, разкъсвали са се от мъка и обич по народа си! Зер Каравеловото "не сме народ, ами сме ***, това ще кажа и с туй ще свърша!" не е същото? Тези хора не са някакви доморасли народопсихолзи, а истински патриоти!

56

Наблюдател

преди 8 години

Какво им пука на Борисов и Плевенлиев, нали неучастват в този бизнес! Другo си е магистрала тук, магистрала там, комисионна тук, комисионна там.....а са на базата на стотици милиони де!

55

Анонимен

преди 8 години

Загубили са рубли без никаква стойност!

54

Анонимен

преди 8 години

Зеленчукопроизводителите у нас най-силно са понесли удара!

53

Анонимен

преди 8 години

"Най-големите щети бяха преки, тъй като Русия е традиционен пазар за българските плодове и зеленчуци", каза Трифонов, контрастирайки с минималните косвените щети върху сектора като вносът на нереализирала се полска продукция.

52

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 63А същата Европа, където така иска Украйна, вече просто няма...

51

Анонимен

преди 8 години

И е глупаво да не се види, че Европа е Украйна, в прегръдката няма да приеме. Европа придирчив гледа новини от Украйна.

50

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 60Путин е Путин отдавна. Не разбират това може само ***. Путин е доста предвидим. Той Путин във всичко, и не осъзнават това е глупаво, и остава глупост.

49

тупой хахол

преди 8 години

До Анонимен 60Мисля, че Яценюк и Порошенко просто послушни ***. В противен случай няма да ги разбере глупави и безразсъдни действия. Умни хора, така че на себе си не водят

48

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 55,47,45,42Ако знаеш колко си смешен и жалък!? Трябва да не разбираш нищо от психология и въобще да не познаваш руския народ за да напишеш тия пълни щуротии, които си надраскал

47

Анонимен

преди 8 години

мои комментарии удаляют в свободной прессе ЕС. Но я ещ раз повторю. МЫ СВОЮ стану не ПРОДАМ и МЫ единственные СЛАВЯНЕ кто может поставить США и ЕС на место. Все остальные славяне уже продали вс что имели.

46

Анонимен

преди 8 години

"Европа старателно измива ръцете си след всеки контакт с Украйна"

45

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 53Ами заминавай за "свободна и просперираща" Украйна! Никой не те спира, отиди и виж отблизо как живеят там!

44

Анонимен

преди 8 години

Тези руснаци дето пишат тука са доста неграмотни - срам за великия руски народ.

43

Анонимен

преди 8 години

Вижте сега, изнасяме за Русия за стоки за 400 млн.лв и внасяме оттам за 9 000 млн.лв.Първото нещо което човек се сеща е, че или начело на държавата има хора с основно образование или по върховете има хора с досиета, които са в Москва.Нали за всички е ясно, че ако сме нормална държава ние ще искаме да изнасяме стоки произведени у нас, които създават работни места и заетост.

42

Анонимен

преди 8 години

Интересно ми е, дали ако пиша в някой коментари за обиждащи руския народ в тяхните весници на български, тези коментари ще бъдат оставени. Как мислите мили ми таварищи?