28

Шаран БГ

преди 8 години

Само не закачайте НЕЗАВИСИМИТЕ ! Те за това са и независими - като "сицилианска мафия" са ! Ха си надигнал глас / не нож, не пушка / и понеже е свобода на словото, пущат ти словото на свобода - най малкото. А тъй-като целия престъпен контингент им е в ръцете - нищо чудно да ти пуснат и " неканени гости " в късна доба. Демокрацията укрепва и обхваща здраво цялото общество !!!!.......

27

Анонимен

преди 8 години

Има толкова много жени в детеродна възраст, които, противно на комплексарите, не търсят пари, а к*р с отношение. Особено в София има толкова много жени, пък те баби изнасилват. Ама така ми, като всеки е индивидуалист и не му пука за родови ценности. Бройка жени са изневерявали на приятелите си с мен и всичките са се оплакали от едно: недостатъчен се*с.

26

Анонимен

преди 8 години

има техники опасни дори при тренировка. но понеже този е нечовек, може да е поне полезен

25

апо

преди 8 години

Полиция , прокуратура и съд са преки съучасници както в това , така и в 80%-90% от престъпленията извършвани у нас.Не вярвам нещата да се променят към добро , тъй като по-голяма част от персоните оглавяващи и работещи в съответните институции са ядрото на престъпниците и на престъпността.

24

до 29

преди 8 години

Ако такива бандитчета знаят,че ще го стреляш няма да налитат така.Ако стоиш със скръстени ръце,докато те обират,на другата вечер ги очаквай пак.Не очаквайте човещина и милост,защото няма да ги получите!

23

xxx

преди 8 години

басси, трябва след 2 доказани изнасивания, тия *** да се скопяват бе...

22

!

преди 8 години

Не сте прави всички, които предлагате саморазправа. Ако Някой вземе мерки сам да го накаже, веднага ще станем свидетели на бързата реакция на съдебната система и ще бъде наказан той самия.За съжаление съдебната система от години работи в полза на бандитите.

21

Анонимен

преди 8 години

Людмил има доказано престъпление, което е стигнало до съд, защо той е на свобода? Кой е отговорен той и подобни на него да са на свободаняма достатъчно доказателства, защото съдията не е присъствал :) Аз предлагам да затворят в една стая Людмил, следователя и съдията докато се разберат помежду кое как е било. Може пък и да им хареса :)

20

Анонимен

преди 8 години

Това е българското МВР - скача по площадите, че са му малко парите, но 5 ст. работата не може да свърши - ясен извършител на няколко престъпления, обаче е на свобода, за да има още жертви за статистиката. Ако обаче някой опозорен син му строши главата, веднага ще бъде "опандизен" за ужасното си, нехуманно и подло деяние, нали?

19

Жорж

преди 8 години

Вчера мои близки казаха, че са видяли Мутрата в Русе. С глутница гавази около него, с ръце в джобове, като гащник. Оня ден набедената за Министър, лъжеше за повишена разкруваемост на престъпленията. Да ги изгоним с камъни от живота ни.

18

Цитат

преди 8 години

"Всеки четвърти млад мързелив - не учи, не работи."

17

Анонимен

преди 8 години

А този Людмил защо още диша? Защо такива индивиди се гаврят със старите хора по селата.Защото няма отпор,ей затова! И защо при живи деца и внуци,тези хора живеят изоставени сами? Дъщерята била във Виена,пък майка й кучета я яли.

16

Анонимен

преди 8 години

Kade e Velikata ot gerb ba4varova kade sa milizionerite i prestspnosta v bG goljama Kurupziata na mutrite raste

15

Анонимен

преди 8 години

СЪДЕБНАТА СИСТЕМА В БЪЛГАРИЯ Е НАПЪЛНО ОПОЗОРЕНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14

Анонимен

преди 8 години

"Жителите на селото ще правят подписка, за да го изселят."Каква подписка ве! Да се съберат мъжете от селото и да го пребият и после да го вържат на площата три дни без вода и храна! Като няма правосъдие има саморазправа. Полицаите сигурно всеки път са го регистрирали и са го пускали. Боко няма ли да прати БОП и ДАНС да решат и този проблем, а? Жалък нарид сме, жалък.

13

Анонимен

преди 8 години

Моля само за адрес, на който лицето може да бъде открито за съдействие. Вярвам, че има заинтересовани от подобна информация.

12

Толкова

преди 8 години

ли не могат да се съберат внуците на тези жени и да го заровят жив някъде?Тоя никой няма и да си направи труд да го търси!Колкото и да реват разни толерасти,нещата отиват на опълчения и граждански гвардии!След като няма защита и правораздаване от държавата,хората трябва да вземат нещата в свои ръце!

11

анонимен

преди 8 години

при прокуратура която е без лична и безотговорна,за престъпниците е рай в българия.

10

Анонимен

преди 8 години

Престъпниците ни се разхождат на свобода, за да могат после охранените ни управляващи да кажат, че има намаление на престъпността - това били официалните данни. Ами като не се регистрират и съдят извършителите как да отчетеш тревожната картинка.

9

Стефанов

преди 8 години

Няма ли кой да го вкара в "правия път"? Бих написал "зеления път", но БХК може да ме осъди...