32

Анонимен

преди 8 години

"ГЕРБ срещу запаса, не искат и казарма"---Ами, как ще искат. В казармата може да се крадат само стари чаршафи за партенки и малко от храната на войничетата. НЯМА ДАЛАВЕРА, а значи и казарма без гербери - как ще искат казарма?

31

Марио

преди 8 години

Първото нещо смислено направено от Герб.

30

Анонимен

преди 8 години

ZA GERB E PO-DOBRE OKUPIRANA BALGARIA,OTKOLKOTO OTBRANIAVASHTA SE .

29

Анонимен

преди 8 години

Ако ще се въвежда военна служба,в казармата трябва да влязат всички депутати, министри, премиери и президенти след 1989г,които не са ходили в казармата.Тия,които имат медицински проблеми и тези с меките китки- в трудови войски- да възстановяват гранични съоръжения, мостове,пътища и речни корита и да строят АЕЦ "Белене" ,"Южен поток" и т.н.,а другите- в пехотата и по пътя на Ботевата чета -с пълно бойно снаряжение и противогази -да тренират за мисии в Афганистан,Сирия и т.н.

28

Анонимен

преди 8 години

Армия имат суверенните държави! Ние не сме!

27

Rambo

преди 8 години

Според мен ги е страх, че като научат масово Българина да пуца с калашника и да се бие, че ги изселят от парламента после на некой протест.

26

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ нямат ли аванта,няма да стане.

25

пт

преди 8 години

ОПГ гроб няма интерес, ще намалеят парите за крадене.

24

Патра

преди 8 години

Разбира се, че ще са против, в името на парите разбира се Б- я е на заден план. За да се оборудват наново ограбените народни казарми, да се назначат командири момандири , служители за завеждане на запасни, униформи и т.н. иска много средства е това е причината. Ще им олекне джоба, ще натежи на данъкоплатеца. Лесно беше безотговорното разграбване и продаване рушене на готовото та за тях са си прави.

23

Анонимен

преди 8 години

Хора, точно така е, Бойко иска да гепи и последната стотинка и стане ли белата да хвръкне с Фалкон-а в САЩ, боли го дедовия за армия и суверенитет.

22

Анонимен

преди 8 години

Поддържам, както бе споменато по долу - ако има бюджет за армия, няма да има "бюджет" за гепене.

21

матросчо

преди 8 години

Господин премиер, този път екипът от депутати не струва, или още не са се "наяли" - игнорирайте ги и възстановете армията, паметник ще ви издигне народът, ако поне това създадете отново - ВИЕ МОЖЕТЕ, постъпете както направихте с онази комисия, която директно ни скарва с комшийте.........

20

матросчо

преди 8 години

Не съм очаквал подобна реакция от български депутат - нямало причина - значи 2млн "мигранти" в Туркия, не са причина - този бивш воене, май се е подвизавал в някои институт за да бъде против възстановяване на армията - ДОРИ Е КЪСНО, ДЕПУТАТИ ОТ ГЕРБ, МНОГО КЪСНО - КУПУВАЙТЕ СИ ВЪЗЕЛИН.............

19

Ал.

преди 8 години

До Запасняк Партиите пет пари не дават за това, да има собствена армия и всичките им пустословия, речи, гръмки умотворения, са промиване на мозъци. Защото: ако има армия, тя ще им вземе онези "едни пари", които им се дават като субсидия - за всеки, гласувал за тях - 11 лв. Армията ще разклати сигурните им заплати и няма да има за харчовете: автомобили, командировъчни, курорти, костюми, привилегии. Най-общо казано - това им е проблемът.

18

за всички да бъде

преди 8 години

Като е за всички нека бъде за ВСИЧКИ. Обаче тази равнопоставенност е идилия. Даже когато имахме редовна воиска не всички бяха равнопоставенни. Тези идилии ги разправяите на някой които не знае. Като е за всички да се викат в казармата и бизнесмени и банкери и министри и всякакви подобни дето ни се водят елит. Всички актьори, певци и т.н. ВСИЧКИ В КАЗАРМА. Ако ли не и мен да не ме викат. Имам си собствен живот и не съм длъжен да служа повече от някое бизнесменче.

17

за всички да бъде

преди 8 години

"Военното министерство е подготвило промени в Закона за резерва, с които всички мъже между 18 и 32 г. ще се водят на военен отчет, пише Сега."И тия ни въобразяват, че щели да сме равни с равни. Кажете ми кога един бизнесмен на 32 г. ще е наравно и има еднаква вероятност да го изпратят в казармата с един безработен на 32 г. и тогава може и да се съглася да се водя на военен отчет. ИЗОБЩО НЯКОЙ ВЯРВА ЛИ, ЧЕ ОПРЕДЕЛЕНИ ЛИЧНОСТИ НЕ СА ЗАЩИТЕНИ ЗА ПРАХОСВАНЕ НА ВРЕМЕ ДА ВЛИЗАТ В КАЗАРМАТА.

16

народна мъдрост

преди 8 години

До Запасняк: "и да барнем Калашника с аверите..."На бодлива крава Господ рога не дава!

15

Анонимен

преди 8 години

Аз съм за казармата, ако има кой да ни обучава като хората. Не да боядисваме парапети по сто пъти на година.

14

Анонимен

преди 8 години

Необходимост от казарма не липсва, ПАРИ липсват.

13

Анонимен

преди 8 години

В момента има изстъпление на Валери Симеонов по Нова Телевизия относно ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ. С него целят гласовете на гласувалите с празна или невалидна бюлетина да бъде фалшифициран в полза на дадена партия. Това е право, а не задължение според Конституцията, но според т.ъ.п.о.т.о парче Валери Симеонов било административно задължение. Не е ясно лудите по какъв начин ще гласуват - за физическите инвалиди стана ясно, че ще става с придружител.