38

Анонимен

преди 8 години

До 53 Извиняюсь,действительно был не прав! полазил по YOUTUBE и нашл вот это видео :Гласът на народа- връх Шипка 03.03.2016Есть люди в Болгарии которые помнят Историю.Браво.Если кого-то обидел ещ раз приношу извинения. Приятно было посмотреть это видео.

37

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 46Дурень ты, запалчивый при том! Никто Едогона не приглашал, в никчемной газетке кто-то написал, с издевкой над нашими управляющими, журналист какой-то ваш подумав, что болгарского знает, решил, что пришел его звездный час и нажал на паник-бутон. "Тут пошла херьня такая, раздавили попугая!". Вот и все! Колеги, извинете ме, но трябваше да го напиша така, че обидчивото русначе да разбере, че и при тях има такива, на които като им кажеш "журналист", повече да не ги обиждаш!

36

Даскалов

преди 8 години

До Анонимен 47И что вы едите в Крым? Рыбку жаренную, шашлычки? Абе научете го този език, не е труден, братски език! Надо было написать "едем", а не "едим"..

35

Анонимен

преди 8 години

Няма ли руски турист, това за *** е провален сезон...

34

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 48 В Луганск и Донецк ездим постоянно там наши братья матери и сстры,отцы и деды а в КРЫМ чисто отдыхать.

33

Анонимен

преди 8 години

Е-е-е Не. Пак ли тия гнусни ватенки.

32

Анонимен

преди 8 години

до 47: "Едим в КРЫМ в этом году"...може и в Луганската или в Донецката НР !

31

Анонимен

преди 8 години

Едим в КРЫМ в этом году.

30

Анонимен

преди 8 години

К вам не поедут,тем более после вашего праздника на днях...В России все помнят кого вы героями посчитали освободителями. Турков ждите в гости и беженцев.Я Раньше уважал вас и ездил к вам НО это было раньше..

29

Анонимен

преди 8 години

Очаквайте руските бежанци да дойдат като туристи !

28

БРЕЙ

преди 8 години

ЗАЩО ТАЗИ ГОДИНА НЕ ДОЙДАТ ТУРИСТИ ОТ БРЮКСЕЛ И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ. НАЛИ ТЕ СА НАШИТЕ НОВИ " ПРИЯТЕЛИ ". ЗАЩО НЕ НИ ИЗПРАТЯТ МАЛКО АМЕРИКАНЦИ. ЗАЩО РАЗЧИТАМЕ ПАК РУСИЯ ДА НИ СПАСИ ДА НЕ УМРЕМ ГЛАДНИ ? ЗАЩО ???

27

Гергана

преди 8 години

Очаквайте следваща новина:"Туристическият бранш алармира за предстоящ слаб сезон!"

26

Анонимен

преди 8 години

Миналата година се заговорихме със семейство руснаци дошли на почивка у нас в Созопол. Самите те бяха от Нижни Новгород. Казаха че са настанени в хотела апартаментен тип в който бяхме и ние само че нашата почивка беше 10 дена цена 1000 лв а те били за 1 месец. Просто не мога да си представя колко пари ще платят може би им правят отстъпки но дири и да е така ние не може да си позволим такива почивки а уж изкарваме добри пари.

25

333

преди 8 години

Българската държава да осигури охрана на руските туристикакто на израелските, защото има предпоставки от провокации иатаки на терористи и засегнати.

24

Анонимен

преди 8 години

Един от най-кратките вицове е :Руски турист.

23

хахахахааааа....

преди 8 години

"Според туроператори в Москва морето ни ще е бестселър"МЕЧТИ..............МЕЧТИ................

22

Гошу

преди 8 години

Ами ще дойдат, къде ще ходят. Скараха се с турците, сега щът-не щът пак при нас клекнаха. Нали и на нас ни *** ни беше наложил запор заради Южен Поток уж да не идват колхозниците му на нашето черноморие, ама сега като се изпокара и с Турците, си прави оглушки уж че нищо не е казвал навремето за България

21

bluesky1

преди 8 години

Като не искате руски туристи, да не би да ви дойдат такива от САЩ...хах... На гол тумбак чифте пищови...икономиката ни и доходите африкански, но иначе нещяли руски туристи пфууу...

20

До 24

преди 8 години

Руснаците, които хвърлят пари ходят на други места да почиват. Тук пристига утайката на руските туристи - пазарят се дори на касата в "Кауфланд", искат отстъпки постоянно и за какво ли не, искат доп. услуги, които не искат да заплащат, скандалджии и алармаджии. Не случайно западни туроператори при настаняване на техни клиенти имат изискване да няма руски туристи в хотела.

19

хахахахааааа....

преди 8 години

"Ранните резервации от Русия с 20% повече"Богати българи чакат за "бедните" руски туристи......