16

с

преди 8 години

ЕС е Дявола от който всички ние се отричаме от най -древни времена .

15

Кукувица

преди 8 години

Шойбле трябва повече да се замисля да не спука някоя гума и да се катурне с неговата количка. Колкото до Англия- там имат сега думата избирателите и тоя инвалид няма какво да им се бърка!

14

bros

преди 8 години

А, така! Злорадствайте!А като върнат мама от УК и секнат паричните преводи, ше ви питам дали спрехте цигарите или крадете нет от съседа, че да ви се чуе гласа у тоя утрепан форум :D

13

Анонимен

преди 8 години

Няма да могат големите корпорации да лапат големи печалби и хората няма да са толкова материално зависими. Всяка страна ще си инвестира в собствените способности и няма да има толкова експорт-импорт и съсипване на цели национални отрасли. Англия ще почне да си обслужва 5-те трилиона заеми или балона ще се спука.

12

Анонимен

преди 8 години

NO NA BALGARSKATA NIYAMA DSA NAVREDI--ZASHTOTO NIYAMAME IKONOMIKA--IMAME MAFIAS. NA G.

11

Черен Петър

преди 8 години

Англия си разиграва кончето както винаги. Докато има полза ще е в ЕС. После не. Знам че му е мъчно на хер Шойбле и компания, обаче нека търси солидарност от тях, не от нас. Ако може.

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 9Ако си тръгнал да "излизаш" от някъде то заминавай веднага..............на село, от където си.

9

Анонимен

преди 8 години

Шобле, мобле трала-ла... есето си заминава!

8

Анонимен

преди 8 години

Ами и Унгария май се готви да излезе и други ще я последват

7

Portokal

преди 8 години

Zeleni karti, vizi, vhodni mita za hora i capitali ot uk i usa - koe ne e dobre?! :-)

6

Анонимен

преди 8 години

Пиндосам и их пуделям не нужна сильная Европа....

5

Анонимен

преди 8 години

Англосаксонский мир не когда не имел друзей (США -Англия) Они всегда хотели править миром.Англия не когда от своего фунта не откажется.Все бредни в ЕС это им не по душе. Америка направила беженцев В ЕС спровоцировав войну в Ираке и Ливии и потом в Сирии для того чтоб рассорить Россию с Европой. Англии мигранты не нужны.Они будут делать то что им велит США.

4

Румбо

преди 8 години

Хм,при това положение и ние трябва да се огледаме къде е изходът!Не казвам да се втурваме веднага,а просто да го държим под око,за да можем при пожар да се изнесем преди другите,не сме длъжни да горим и ние!(казано метафорично)Иначе,докато имаме изгода е редно да си налягаме парцалите.

3

Анонимен

преди 8 години

Кой е пък Шойбле и какво ме интересува какво казал един псевдочиновник като не разбира да не говори.

2

аС

преди 8 години

EС има бъдеще , смисъл , единствено когато е съюз от равноправни, независими и свободни от американско и всякакво външно влияние , държави

1

Т

преди 8 години

Брекситът ще е най-пагубен за евробюрократите, защото излезе ли Англия, шоуто се закрива. Холандците ще последват и от там всички останали. Европейският съюз е глупост, както е в момента. Обединена Европа е нужна, но не сляпа и полуинвалид.