16

Анонимен

преди 8 години

Мн изчерпателна статия

15

кристина

преди 8 години

добре де новинари, пишете нещо и мазния ердоган, дето преби и арестува журналистите от вестника 'заман'.. всички вестници и телевизии говорят с дни какво става в турция.. само тук е пълно слънчево и лунно затъмнение ..навсякъде .. и винаги

14

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Не се подигравайте на...астролозите,те със сигурност разбират от астрономия,повече от мен.Колкото до слънчевото затъмнение,това е сериозно космическо събитие и ако нещо се...обърка и недай Бог Луната се...застопори вечно между Земята и Слънцето,ще трябва да копаме тунели,за да оживеем няколко години.Добре че...извънземните бдят над нас и ще вземат мерки този...сценарий да не стане.

13

Анонимен

преди 8 години

До АТАКИСТЕ, дойдохме си на думата! Кажи бе, му.ньо, как успя да направиш връзката с твоето мъничко черепче?

12

me

преди 8 години

"Положението на Слънцето и Луната ще се отрази и на България" Е щом така са казали астролозите, кои сме ние че да спорим.

11

Цанимир Ангелов

преди 8 години

Госпожата е права, няма две мнения по въпроса, астролозите може би наистина говорят това. Друг е въпросът, че не са прави, но тя не е казала, че ще стане както те са казали. Астрологията, както нумерологията, хомеопатията и религията са отвъд причинно-следствените връзки и експерименталните доказателства. Да живее лозунга - "Това, че никой не го е виждал и никога не е ставало не значи, че не е така!"

10

ined

преди 8 години

Ми то всяка нощ има пълно слънчево затъмнение - слънцето се скрива в сянката на земята и не се вижда и да отразва се всеки път и в България.

9

Анонимен

преди 8 години

Наистина глупостта може да е безкрайна! Астролозите твърдяли...?! И уточнението,че у нас нямало да може да се види!

8

АТАКИСТ

преди 8 години

В РУСИЯ --НЯМАЛО ДА ИМА ЗАТЪМНЕНИЕ!ПУТИН-- ОБЕЩАЛ ДА СВЕТИ НА РУСНАЦИТЕ , ЦЯЛА СЕДМИЦА ДЕНОНОЩНО...... И БЕЗПЛАТНО!БОЛЕН --ОТИВАЛ ТАМ НА "ОБМЯНА НА ОПИТ"!!!

7

Ужас...

преди 8 години

ГЕРБ --не са платили ,за да наблюдаваме слънчевото зотъмнение и в България!НЕ СТИГА ЧЕ СЕ ЗАТЪМНЯЯВА ГЛАСНОСТТА НА МЕДИИТЕ ---АМИ СЕГА И СЛЪНЦЕТО !!!!

6

Анонимен

преди 8 години

Аз пък един път наблюдавах пълно слънчево затъмнение през ноща

5

Анонимен

преди 8 години

Слънчевото затъмнение е най-яко през нощта...

4

ист

преди 8 години

Разочарован съм. Нали сме бедни, и слънчево затъмнение не ни се полага да гледаме.

3

anonymous

преди 8 години

Ами да. То астрономия, астрология... С такива "статии" давате надежда а много хора, че и без мозък може да си намери работа човек.

2

Стамат

преди 8 години

А нумеролозите нещо не казват ли? Или Магическата *** Беатрис?

1

Анонимен

преди 8 години

България перманентно е в информационно затъмнение