28

Джонирей

преди 8 години

Така се прави! Който пипа общото - смъртна присъда защото ощетява цялото общества. В БГ-то е пълно с такива като тоя.

27

Анонимен

преди 8 години

Как да стане когато гн Борисов не разрешава да се пише за него неудобни въпроси.Свободата на словото в България е разтреляна със атомна бомба.Веднага се търкат неудобните му въпроси.Никога е нямало толкоз мощна диктатура в държавата ни.И има *** които го хвалят на туй одггоре.Всичкото му минало е толкоз мръсно,че понякога той сам се отвръщава от себеси.Но нали са шпец команда по изчистване на мръсотиите.

26

Наздраве

преди 8 години

И у нас има доста риба,затлъстяла в мътните води на прехода.Периодичномедиите гъделичкат полуатрофиралото чувство за социална справедливост намравките,като излизат с разни кьорфишеци как на еди кой си ще бъдепотърсена отговорност.Нещо,което никога няма да стане(освен при социалнареволюция,или думата беше полюция?).Липсват политическа воля,прокуратура,следствие,съд.По-точно има ги,но с друга насоченост.Уви,ще четем как е по света,ще се тюхкаме защо и у нас не е така и ще си пием ракията...

25

ШибиРиби

преди 8 години

Ердоган кога ще прати турските заптиета да превземат днес.бг и да врътнат на шиш Пеевски?

24

Анонимен

преди 8 години

е това не е Русия, да ги пуска милярдерите след 10 години

23

Анонимен

преди 8 години

А нашите милиардери - Боко, Първанов, Плевналиев и другите кога?

22

онбашията

преди 8 години

ъъъ осъдили са го на смърт, защото нарушава ембаргото срещу тях самите? или това е най-нескопосаната статия, или тия са най-големите балъци

21

Анонимен

преди 8 години

А колко Занджани има за трапане у нас........... кога ще дойде ден!!!!!!!!

20

Анонимен

преди 8 години

До до 13Не. Иран е теоркратична държава. Всички религии са представени в управлението според това кой как се е декларирал от населението. Християни, юдеи, зороастрийци имат запазени места в парламента.

19

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 18Не всеки, а ВСИЧКИ!

18

Анонимен

преди 8 години

А нашите наглеци от последните 26 г кога?

17

до 13

преди 8 години

Не арабска страна - по-лошо - Ислямска република. До 79-та година бяха светска държава, с мода и привички подобни на европейските. Не ходят баш забулени, като другите полу-човеци в региона, но религиозните водачи вдигнат ли ти мерника - до там си.

16

Асен

преди 8 години

Да би мирно седяло...

15

Анонимен

преди 8 години

"Състоянието на Занджани се оценява на около 13,5 милиарда долара."В евроатлантическа България с 1/100, даже в една хилядна от това състояние можеш да купиш всеки съд и всеки прокурор.

14

Анонимен

преди 8 години

това трябва да сполети и корумпираните българи по високите етажи и само тогава ще се опровим! Няма дя има пенсии на лекари работили над 30 години по 200 лева

13

Анонимен

преди 8 години

До meКакво му е странното на обвинението - държавната компания му възложила да продава и да намери начин да заобиколи ембаргото, а той слагал в джоба си!

12

Близо до Иран

преди 8 години

Жителите на Ракка - столицата на Идил - въстанаха срещу терористичната групировка и развяха сирийски знамена. Исканията са им за мир в Сирия и присъединяване към условията, предложени и гарантирани от Русия.

11

Анонимен

преди 8 години

Така е в изостаналите и нецивилизовани страни. В цивилизована евроатлантическа България такива ги оправдават. Христо Бисеров го оправдаха - цивилизованите братя швейцарците отказаха да дадат информация за сметките му. В цивилизованите страни ако ограбиш и ощетиш няколко милина души не е престъпление, щом като са неудачници и некадърници и не могат и те да крадат значи си заслужават да ги крадат.

10

Шопи със сопи

преди 8 години

Иран е голяма и опасна държава. Те са наследници на персите. Що бой се биха с Ирак преди време. Наобед спират, хапват, молят се и след обяд пак бой. Иран се очертава освен като регионална, и като ядрена сила. Вече. Тя е мюсюлманска, но НЕ АРАБСКА държава. Саудитите едва ги дишат, но скърцат със зъби и си точат ножа. На фона на това, се очаква и Иран на хапне пай от бъркотията в Сирия.

9

me

преди 8 години

Много странно обвинение, предвид това, че самите Иран са му възложили да заобиколи ембаргото. Или са поели такова задължение пред САЩ и ЕС, за да падне ембаргото, или въпросният има връзки със саудитците и обвинението всъщност е в измяна. Второто май е по-логично. Чудя се обаче, кога ли ще има 1 осъден на 20 години ефекитвно за присвояване на държавни средства в т.нар. държава България.