23

Блядко

преди 8 години

До камчатскиАко американска ракета падне до бърлогата на мечока ще има пушен мечок.

22

Том

преди 8 години

Обикновено такива мащабни учения са прелюдия към военни действия, но ще видим в случая как ще се развият нещата. Предполагам американците са притеснени от напредъка на Северна Корея с балистичните ядрени ракети и искат да нанесат изпреварващ удар. Ако опитат ще изядат дръвцето.

21

Анонимен

преди 8 години

Китай няма да тръгне срещу най-големият си икономически съюзник САЩ! Ким да мирува. Япония също ще удари КНДР ако се наложи.

20

дърт Реститут

преди 8 години

,,Норд Каролайна'' за пореден път ме оставихте без думи , едно време ,,Ку-ку'' си правеха шеги с оная песен на Shaggy " Oh Carolina" , питаха депутатските шофьори: - Какво караш? - Carolina. (каролайна)

19

камчатски

преди 8 години

Не знам какво ще стане ако някоя хамериканска ракета падне близо до бърлогата на Мечока???!! Ще има....... пушени хамерикани!!

18

SS

преди 8 години

много ме кефи [#4]

17

SS

преди 8 години

следва, че КНДР ще изстреля нови ракети непосредствено преди учението... :)Което не значи, че няма да има изпитания и на 4-ти юли... :):)

16

:)

преди 8 години

Факт е, че севернокорейците не могат да изстрелят балистична ракета на повече от 1000 километра. Колко такива им падаха в Южнокитайско море? По далеч не са стигали. За да измислят балистични ракети, които да стигнат до САЩ, ще им трябват поне още 50 години. Може и да имат голяма армия но все още използват изтребители Миг 17 (1950г), бомбардировачи Ил-28 (1950г), танкове Т-55 (1958г) и т.н. Като цяло са 50 години технологично назад от цивилизования свят. Едва ли някой го е страх от С.Корея точно!

15

Анонимен

преди 8 години

хихихи, Щатите се наа.каха от един симпатяга с перчем:)))Представям си ако им излезе нещо по-страшно:)))

14

Реалност

преди 8 години

И на мен да ми играе мечка под прозорците и аз ще се въоръжа до зъби, тъй че браво на Кимката! Хич не трябва да се замисля при евентуална ситуация и да натиска копчето, тъкмо ще отърве милиони бедни южнокорейци от беднотията и мизерията в която живеят. Австралийците преди години бяха вдигнали ръце от икономическите мигранти от Южна Корея, даже имаше и филм по Дискавъри, но вие вервайте колко са "супер" хамериканските протежета ЮК!!!

13

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЗаминавай в САЩ да миеш тоалетни или да гледаш болни старци. Или за Испания да береш ягоди.

12

Анонимен

преди 8 години

А бе? Нали северно корейците бяха изостанали гладуваха. О какво ги е страх американците че да правят учения? Нация която гладува произвежда собсвени балистични ракети, пуска собствени спътници в космоса, собстени автомобили, компютри, дори севернокорейски таблет и смартфон си имат. А евроатлантическата България какво произвежда - нищо, дори доматите внася от Турция.

11

Анонимен

преди 8 години

Северна Корея кани всички свои другари от БКП-БСП , които не могат да живеят в страна членуваща в НАТО и ЕС да заповядат при тях . Гарантирано им е 24 часа хули по всички медии на САЩ и капитализма , и така душите им мандраджийски ще се успокоят . Също така ще научат и много нови рецепти , как се готви трева . Чакаме ви братя и сестри .

10

Георги

преди 8 години

До 4 ,И на Вас силата ви не е в географията. Северна Корея граничи с 3 държави доколкото става дума за сухопътни граници. Превантивен удар обикновено също не касае съседите.

9

до 6

преди 8 години

Другаря ти Ким няма намерение да напада никой, но ако го нападнат винаги може да изстреля няколко ракетки към краварника.

8

Анонимен

преди 8 години

Те само туй могат да провеждат учения от 30 год и повече насам САЩ нямат спечелена война навсякъде разбъркват каши и бягат по долни ***.

7

Анонимен

преди 8 години

До Морски7 ZASHTO ZAKASH MINUS BE GLUPAKO.

6

Анонимен

преди 8 години

prdizvikvat kndr ,no shte polucat dobar otgovor.

5

Морски

преди 8 години

Най-добрата цел за руските крилати ракети са американските самолетоносачи.Колкото по-голям,тлкова по-лесна мишена.Слава на Русия!

4

Анонимен

преди 8 години

Другаря Ким Чен Ун такъв дебел ще го яде някой ден , че още не му е ясно . Тия селски закачки как щял да нападне САЩ и т.н. са приказки за лека нощ .