76

Един

преди 8 години

Миков, щом виждаш Лео като комунист, го вземи в партията, може да вдигнете електората. А и ще си пиете заедно, бохеми сте.

75

мда

преди 8 години

Социализмът е левия проект на Сатаната ,неолиберализмът десния .

74

Анонимен

преди 8 години

Миков аз съм на бира , ти качво цокаш в момента?

73

Анонимен

преди 8 години

Когато имаш милиони не е трудно да бъдеш социалист...

72

оскар

преди 8 години

оскар и за др.миков''''''наздраве

71

Ако.....

преди 8 години

...вгледайте се в Миков и ще видите само едни тенекиеги очи...

70

TrafoPOST

преди 8 години

Свети Трифон Зарезане, прибери си вересиите.

69

Справедливость

преди 8 години

Дикаприо не е станал милионер за това,че е разкулаило държавата си.Там само за подобни опити и мисъл се влиза в затвора,а при нас госин Мъков, за 26г.червено-сините-жълто-бембяните-лилаво-черните и Господ знай колко още боядисаните и пребоядисаните комунисти оглозгахте държавицата,надминавайки и сънищата си за личното ви светло бъдеще.ДАНО ВИ СРЕЩНЕМ В АДА !

68

Васо

преди 8 години

"Трябва да подкрепим световните лидери, които не защитават големите замърсители и мащабните корпорации, които говорят от името на цялото човечество, местното население и на милярдите хора в неравностойно ......". Нямате чиста съвест да го направите бе Михаиле. От вашето котило се пръкнаха тези дето ни докараха до това дередже. Трябваше да ви накажем жестоко.

67

ирония

преди 8 години

Няма да забравя роман на Шърли Маклейн, в който разказва за живота си с Кончалов( единия от братята), пътуване до Перу, където се възхищава от простия беден живот в планината.. И като се връща се потапя във ваната с минерални соли, съзерцава залеза в Малибу' и пие шампанско...Та така и с Каприо, Депардийо, ПР-а на Путин и самия той...

66

!

преди 8 години

Миков, Каприо и др. западняци може и да си правят "гаргара" със социализма за РЕКЛАМА, защото НИКОГА не са ЯЛИ "соцпопара"; но си живеят в именията и не им идва на ум да живеят в Северна Корея или Колумбия, Венецуела.Някой неук може и да ти повярва.

65

Кочо кадията

преди 8 години

Госин Мъков,аз съм пияница.Защо не ме предложи от квотата на БСП за инспектор към инспектората при ВСС.Това,че пия от якорудската не ме прави по-малко достоен от по-достойните,но май ми трябва роднинство освен и хоби.Нали?

64

Анонимен

преди 8 години

Лео ди Каприо и много други интелигентни хора по света може да са искрено "леви", но тези, обявяващи се за "леви" тук у нас, доказаха на практика, че нямат нищо общо с това, за което се хвалят. Кичат се с "леви" фрази с користна цел - лично облагодетелстване.

63

Анонимен

преди 8 години

като се има в предвид че Китай и русия са с НАЙ МРЪСНИТЕ те и анти екологични производства русия по малко де там почти нищо не произвеждат само суровини вадят Минков пак не е в час А пък Леонардо когато игра във Вълкът на Уолстрийт си рекламираше филма с бая десни изказвания сега нов филм НОВА РЕКЛАМА но се така тъпии БГ ***

62

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 81 бабати Тонка не я убиха комунистите НО СИ НАВАКСАХА като убиха ДВАМА от внуците и

61

Хммм

преди 8 години

Тоя е страхотен човек...за на маса

60

смешка

преди 8 години

Миков скоро и марсианците ще набеди че са леви... толкова смешен че жал ми става. Определено трябва да се пенсионира, че ще остане не като политик, а като виден комик.

59

КОЙ

преди 8 години

***,че КОЙ отГРОБ не е червен,Боко ли,Цецо ли,Менда ли,Цачева ли Плевнята ли,.Бъчварката ли. КОЙ ,МАФИЯТА Е НА ВЛАСТ,ОСТАВКА

58

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЯ, и баба Тонка комунистите убили в комунистически лагер. Само дето по времето на баба Тонка нямало комунисти :)

57

Анонимен

преди 8 години

До АнонименГенерал-лейтенант Владимир Вазов прекарва последните години от живота си в ловешкото село Рибарица, където умира на 20 май 1945 г. и не е умъртвяван в никакви коминистически лагери. Освен това като личност и значение един генерал не може да се сравнява с Вапцаров. Може ли някой да назове български поет, писател, учен, интелекуталец от ранга на Никола Вапцаров и Гео Милев които бяха убити от царския режим, поне едно име от този ранг който е бил убит в комунистическите лагери?