94

Анонимен

преди 8 години

Аз като българска пенсионерка имам претенции ! Защо със стаж над 30 години и висококвалифициран труд пенсията ми е 200 лева? И защо тези , които не са внасяли осигуровки са с пенсия тавана?

93

еделвайс

преди 8 години

Бойко, казваш тези хора не са ни врагове. В същото време оставяш военна техника на гръцката граница и казваш - ако тези ни нападнат..... Май си противоречиш?! Тези, дето може да ни нападнат отведнъж, са същите като онези, дето ни нападат на групи. Така е.

92

Shut

преди 8 години

Vseki bulgarin pod razlichna shapka...:-):-):-):-):-)pod razlichno zname...:-):-):-):-)

91

Kosmichki

преди 8 години

Korona - tejka...

90

123

преди 8 години

И мигрантите са хора , но всяка жаба да си знае гьола

89

Абе той

преди 8 години

До АдЪлф Хитла се грижеше за германците а тоя продажник е оставил българите на последно място по всичко в света та дори и новите енергийни технологии не го интересуват та пратихме българин да си дава технологията на китайците пак губим и докога пионките от властта ще пращат България в канавката

88

Морски

преди 8 години

Бойко,ти си враг на народа си!

87

Анонимен

преди 8 години

БГ с едни подуенци не може да се оправи...

86

Анонимен

преди 8 години

Обява: Търся 100 кубика мигранти. А. Х.

85

Иконом на Адолф

преди 8 години

Бате Адолф търси 100 кубика мигранти за зимата.

84

АдЪлф Хитла

преди 8 години

До АнонименШ опрайм работата, че нещо не ми стигат дървата за зимата.

83

Анонимен

преди 8 години

Искрено се надявам че поведението на европейските политици, което включва и нашите, не е продиктувано от емоции. Голяма част от бежанците търсят икономическа изгода. Останалите заслужават да се върнат обратно, за да се бият за свободата си, както са го правили християнските народи навремето...

82

Анонимен

преди 8 години

Те мигрантите си казаха - не искали в българия, щото била бедна. Ам суз веееееее рши.

81

Анонимен

преди 8 години

Баце това звучи тъпо, че е прекрасно. Кажи, че е концлагер и ще тепаме нелегалните ислямистки имигранти и да те подкрепи целият Народ. Така звучиш, като женски полов орган.

80

тоя на кой свят е

преди 8 години

Народа кучета го яли важното нашествениците да са доволни това си е жив геноцид.

79

Анонимен

преди 8 години

Сложи му пълен член на човека си,по-грамотно ще е.

78

Анонимен

преди 8 години

В лагерите ни прекрасно, имигрантите без претенции. Ами тогава министрите в лагерите, а емигрантите в резиденциите - там ще им е по добре.

77

Анонимен

преди 8 години

Суета на суетите-всичко е суета!Род прехожда и род захожда,а земята пребъдва довека.Каквото е било пак ще бъде и каквото се е правило-пак ще се прави.Всичко си има време под небето:Време да родиш и време да умреш;Време да убиваш и време да лекуваш;Време да обичаш и време да мразиш;Време за война и време за мир.Каквото е било ,то е и сега ,и каквото ще бъде,то вече е било!

76

кобилкина=cunt

преди 8 години

Ще извиняваш мноо един българин ама израелтянин да ми обяснява по бнт как се сади пиперо е .........е нема нужда да си яде кипърските домати ........що русия не пропишат на иврит някак си по реално е ........ хайде няма нужда.

75

Анонимен

преди 8 години

Народите на Европа никога няма да приемат "бежанците" които политиците ни натрапват.Тези хора като бягат от страните си и мислят че ще намерят охолен живот на чужд гръб много се лъжат.Политиците се сменят.Днес тези които ги викат тук,утре няма да са на власт.И когато няма кой да ги примамва какво ще стане-кървави сблъсаци.Никой не иска натрапници а те са такива.Пътят им е към богатите арабски държави не в Европа,не в България.Не ги искаме ,тук са натрапници.