12

Анонимен

преди 8 години

Голямо откритие,няма що! Хората са го знаели преди векове,затова аристократките са носели чадърчета. Днешните кифли обаче искат да приличат на негърки,цяла зима дремят по солариуми и клиники да си надуват джуките. И татуирани като маори! А че слънцето и горещината състаряват е видно,погледнете един южноевропеец и скандинавец на същата възраст.

11

Анонимен

преди 8 години

Бе не е съвсем вярно. а и по-голямата част от слънцезащитните продукти са по-вредни и от слънцето.Аз работя ежедневно на вън и не смятам ,че изглеждам по-стара от останалите на моята възраст.

10

Брегор

преди 8 години

Умереното излагане на слънце е много полезно.

9

УВА

преди 8 години

Мажете се задължително със слънцезащитен крем лятото при излаз на слънце, че е много опасно в днешно време

8

Анонимен

преди 8 години

Има нещо вярно.

7

Анонимен

преди 8 години

Продавам кал гарантирано лечебна заливате се със една кофа кал и никакво слънце няма да ви пече, хем ще си правите кални бани.

6

експертно становище

преди 8 години

Щом човечеството е оцеляло при милиони години еволюция със слънцето значи ще оцелеете и вие. Жените чието лице е излагано на слънце са по-щастливи и се радват на живота.Ако сте 48 годишна жена -набор на Минко и постоянно имате притеснения за дъртеещата ви кожа на лицето въпреки ,че купихте токсичния крем от рекламата по Босфор ТВ... по-добре се обърнете към психолог или психиатър!

5

Слънчо

преди 8 години

Питайте дъщеята на психопата от Амщетен, дето беше затворена в мазе с вентилация и с нулева слънчева светлина на какво и е заприличала кожата.Радвайте се на слънцето, в умерени граници, разбира се, формирайте бронзов тен и въобще не се връзвайте на скалъпени статийки!

4

Добавка

преди 8 години

А ако искате да сте и ощастливени,бягайте голи на бавен ход :))

3

Оху

преди 8 години

А ако искате да сте и щастливи,бягайте голи!... :))

2

Анонимен

преди 8 години

С колко ли години са се подмладили жените на Донбас, който изкараха две лета в мазите на къщите, криейки се от жидо-бандеровските укропски бомбардировки?

1

белла е бяла

преди 8 години

и заприличвате на ромки.Което е много привлекателно , обаче за ромчовците .