12

caramba

преди 8 години

До касиДоста тъпо същество си, но какво да се направи. От такива крави кто теб Държавата ни е на това дередже и не само гърци ще си правят каквото поискат с нас.....Гърците трябва да бъдат наказани това лято от Българските туристи.Само така ще им стане ясно, какво е да загубищ милярд евро за един сезон.Следващия път когато тъпанарите затворят границата самите хотелиери ще им натрошат тъпите канчета. Иначе ти пожелавам хубав живот :)

11

каси

преди 8 години

Нямаме два живота единия да отделим да живеем напук, а другият да е нашия. Един е и не искам да го пропилявам.Обичам хубавите южни морета и отново ще съм там.Румънското море не ми е никаква алтернатива, а в Турция е дори по-опасно и без да има блокади.Жалко, че хората се озлобяваме и вместо да живеем спокойно стискаме зъби и съскаме.

10

Анонимен

преди 8 години

Малко им е! Едно хубаво цунами ще е още по добре!!

9

Истината

преди 8 години

Важното е тъпите българи да пълнят гушите на този, който открадна толкова много от нас и се *** ВСЯКА година по границите. толкова си заслужаваме!

8

Правда

преди 8 години

Ако има още истински българи, през лятото непременно трябва да има ответни блокади

7

айде нЕма нужда

преди 8 години

Вие гледайте нашата мафиотска *** най-напред!

6

пери

преди 8 години

Много сме прости. След всички номера на гърците и едномесечното разиграване по границата, пак решили да наливат пари в гръцката икономика. Е, няма да отида в Гърция и да си оставя парите там. Ей ти Хърватска, Черна Гора, като не искате в Турция и най-вече България. Ама не и Гърция. Истинският бойкот ще е ако никой не отиде да почива там лятото. Другото ще е само евтин цирк.

5

Анонимен

преди 8 години

Блокада на границата лятото

4

номер

преди 8 години

Блокада на границата за Велик ден.Хак да им гърчолята.Да си отмъстим.

3

Анонимен

преди 8 години

Блокадата която се очаква лятото също ...

2

smqh

преди 8 години

До TRAKIEC_ORIGINALтъпунгер, прародителят на всички европейци е бил етиопец. Прочети малко изследвания по ДНК, стига ръси атакистки глупости !

1

ВОДА

преди 8 години

Гърция потъва и отива при другите държави с фалшива история - Югославия и СССР.