10

Анонимен

преди 8 години

турбофолк павачка..........явно е с китайско турбо

9

loyko

преди 8 години

Gospoda draskachi,Lepa Brena /Fahrida Jahic/ nikoga ne e bila turbofolk pevica.Iska se malko za da se razbere .Kato ne znaete,ne davaite kvalifikacij.

8

Анонимен

преди 8 години

Затова едно време жените се пенсионираха на 55 г. за да могат да се лекуват като ги налегнат болести, а не сега тези изедници да държат хората до 65 г. да работят и да умират на работните си места. Всеки организъм се изтощава, а при жените повече, нали са нежната половина на човечеството.

7

Д-Р ХАУС

преди 8 години

Е, И КАКВО ОТ ТОВА?!ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРКИ ПИЯТ ПОДОБНИ ЛЕКАРСТВА,РАБОТЯТ И НЕ СЕ ПРАВЯТ НА МЪЧЕНИЦИ И НЕЩАСТНИ ЖЕРТВИ.

6

Анонимен

преди 8 години

фарфарини, парадокси, симптоми, ***.... Xarelto му е майката. Питайте доктора си да ви каже защо!

5

65

преди 8 години

До 4 -това не се поправя,това е до живот.всички с инфаркти ,аритмии(като мен) пият разреждащи кръвта,което не позволява образуването на тромб,което е смъртоносно.Впървите месеци бях щокирана ,уплашена.Имах моменти в които си представях как вдишвам за последен път въздух исе сбогувах с всички.След 9 аритмии не съм оптимист,а съм само на 52год.Пия Прадакса-едно от най-новите.Само 120 лв. на месец.

4

Мира

преди 8 години

ДАНО СЕ ОПРАВИ ЖЕНАТА.ЛЮБИМА ПЕВИЦА МИ Е!

3

до3

преди 8 години

хидрея и ситрона след 1 година ми го смениха с клопидогрел

2

до 2

преди 8 години

варфалрин или синтром, нали?

1

компетентна

преди 8 години

Супер изказване от 1 много интересно как помага водата при тежки проблеми в медулата,мястото където се пройзвежда кръвта и днк-то .Тогава пиенето на хапчета се превръща в ежедневие .На 43 години съм с два исхимични инфаркта и благодарение че живея в чужбина съм добре всеки 3 месеца ходя на иследвания. които ми определят дозата на лекарствата които межу другото ми стуват 10 евро на месец но на мен ми спадяват вдеки ден живота.