55

Акулата от NIKKEI

преди 8 години

Нека видят малко храсти и дървета тия войничета че от толкова ***,цигари и алкохол в поделенията ще се самоизбият.

54

Анонимен

преди 8 години

Аз пак не разбрах. Сега ще ги спират да не влизат и ще ги връщат или ще им помагат да не се загубят в гората. Чудна работа, ЕС пратиха кораби даже и наши в Гърция уж да спрат наплива а то какво стана? Май им играят таксита и наплива нарасна. А, бе обърках се вече.

53

тоя сайт е супер зле

преди 8 години

''Мигранти, треперете!'' мухахахахахахахах от кво че трепярят?от наща армия? муахахахахахахахах

52

221

преди 8 години

От далеч личи колко разбираш.Калашника е едно от най-добрите оръжия в света и не е претенциозен от поддръжка.В казармата бях с един 72набор ,но на 250м. картечния разчет падаше веднага.Не е важно на колко години е ,а колко изстрела са произведени с него,ако не се лъжа цевта се сменяваше след 15 000 изстрела.Има клипове в нета дето го сравняват с М16 и виж за какво става дума.

51

ananizi

преди 8 години

Hahaaa.... te kalashnici sa razvalini sigorno... ot 80 te godini sa... male male... nashite oshte s kalashnici eheeeeeee

50

КРЕМЕН 1981-83

преди 8 години

ХАХХА!АКО ЧАКАМЕ ТЕЗ ИЗНЕЖЕНИ ПАРФЮМИРАНИ ГОСПОЖИЦИ СВИКНАЛИ САМО ДА ЛЕЖАТ..ЯДАТ И ПИЯТ ДА ПАЗЯТ ГРАНИЦИИИ...!!!

49

тим

преди 8 години

от македония няма как да дойдат във българия защото просто гографски релефа не позволява беласица е преградата трябва да прекосят цяла македония за да влязат във българия до сърбия им е по близо отколкото със българия от гърция и най вече от турция може да имаме проблеми но но тези офицери дето са завършили преди 1990 го знят това много добре младите офицери и платените войници не го знаят тези който са били във казармата знаят че от македония няма опасност и старите граничари най дбре го знаят

48

Караколю

преди 8 години

До Анонимен--56;Правешкия хитрец имаше "прекрасна" стойка на трудовак. Неграмотния овчар Чочоолу ,станалгенерал, също беше като торба.

47

Анонимен

преди 8 години

Само като видиш ,,карикатурите ,,на министрите на МВР и МО и става ясно колко ще се разтреперят ,,мигрантите ,, Тоест ,нарушителите на границата ни ,ойто отлично знаят,че няма да бъдат посрещнати както се подобава на охранявана граница. Министри събрани от кол и въже . Каквото е и правителството ,гарантирано от ГЕРБ.

46

Анонимен

преди 8 години

Отново поредната лъжа и манипулация от ,,свободната преса,, . Снимка на въоражени с автомати . А изречно е наредено, т.н. армия да е без оръжие . Поне по една ,,гьостерица ,,да им осигурят на военните ,та да имат нещо в ръцете . Да се смеем ли, да плачем ли ?

45

Румбо

преди 8 години

"Бежанците" трябва да бъдат спрени на 100%,за да не се превърнем ние в бежанци!Границата трябва да се превърне в непреодолима преграда.И не само турската а и част от гръцката,за да няма изненади в стил "Мажино"!Ако не знаят как да стане-да питат!

44

БЕЗ МЕН!!!!

преди 8 години

НИКОГО НЯМА ДА ЗАЩИТАВАМ ОТ КОГОТО И ДА БИЛО......В БЪЛГАРИЯ!!НЯМА ДА ЗАЩИТАВАМ ШЕПА КОМУНИСТИЧЕСКИ ВЕЛМОЖИ .......ЗА ДА СИ ЖИВЕЯТ ЖИВОТА!ДА ХОДЯТ ДА ГИ ЗАЩИТАВАТ ОТ ПОЗИТАНО-20 И ИБРИЦИТЕ НА ВОЛЕН!!!АЗ ---МОГА ДА ЗАЩИТАВАМ САМО ДОМА И СЕМЕЙСТВОТО МИ!!МИГРАНТИТЕ --НЕ ГИ ЗАПЛАШВАТ!!!!!!!!!!!!!!!!

43

hmf

преди 8 години

и как възнамеряват да ги върнат на Гърция или Турция ако са влезнали вече на наша територия ??? приказват си само

42

ПАЗЕТЕ ГРАНИЦАТ

преди 8 години

...КАТО ТЕ ГРЪМНАТ ВЪВ ВАРНА или БУРГАС ......ДА ЗНАЕШ , ОТ КОГО ТИ Е ...!!ОТ РУСКИТЕ ЧЕРКЕЗИ!!!!!!!!!КАДИРОВ , ПУТИН И АСАД ..МИСЛЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ!!

41

...

преди 8 години

Ти се сети бе бойче, къде беше 2014 и 2015?

40

Коцето

преди 8 години

Вече и първокласниците знаят уравнението: САЩ + Турция = Ислямска държава + Ал Кайда

39

Анонимен

преди 8 години

Понеже Бойко бил казал и учението е готово.Само че набеденият ни военен министър и ??? МВР министърка знаят ли как се подготвя едно учение.Ако ще е излизане от местата за постоянна дислокация и отиване до някъде,то може да се прави и ежеседмично(все пак е необходима почивка и тоалет за участниците).Ще отидат,после върнат.А на анализа ще отчетат,че учението е било поучително и са се справили според възможностите си.И толкова.Толкова слаба и неподготвена армия не сме имали след Освобождениетол

38

мишо

преди 8 години

Браво , Борисов , изглежда ще трябва да се спасяваме поеденично , но този военен министър и сам можеше да го свърши това , за какво му плащат !!!

37

Анонимен

преди 8 години

ЗАЩО ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ПОД ТАЗИ СТАТИЯ СА ИЗТРИТИ ?!? НАЛИ ИМА СВОБОДА НА СЛОВОТО ? НЕЩО КАТО ДЕМОКРАЦИЯ....... ТОВА Е НАШАТА РОДИНА, ИМАМЕ ПРАВО ДА Я ЗАЩИТИМ, ДА ЗАЩИТИМ ДЕЦАТА СИ. ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА,ЧЕ ТАЗИ *** СИ ВОДИ ТЕЛЕВИЗИИ И АДВОКАТИ. ТОВА Е НАШАТА ЗЕМЯ !!!

36

До Обективен

преди 8 години

Ами крайно време е да станеш атакис. Не мислиш ли?