85

родолюбец

преди 8 години

До украАйде стига фантасмагиории, бе човек! Засрами се да бълваш такива глупости

84

укра

преди 8 години

Колкото и да ви е чудно момчета,Плевнелиев е прав.Русия решително попречва на България да се освободи сама-даже не се спира пред убийството на такъв герой като Левски.На нея и трябва руска губерния а не свободна държава начело с патриоти като Левски и Стамболов,които ще я изритат като грязная собака.

83

Анонимен

преди 8 години

И както се казваше в една сатира: Дошли тия гадове руснаците и ни развалили рахатлъка,разтурили убавото съжителство.Пък Бойко каза,че седнали двете големи империи и се разбрали за нас демек да сме станели независими.За пореден път показаха колко долни и жалки предатели са.

82

Аман от невежи

преди 8 години

Нямало било турско робство, щото било Османска империя... Е на "османски" ли са говорили в тази империя? Мазни продажници, начело с "туй нещо" дето само се плюнчи.

81

анонимна.

преди 8 години

Барабар Петко с мъжете.

80

Анонимен

преди 8 години

До 76Също така да те попитам: благодарение на кой народ руснаците побеждават Карл Дванадесети, Фридрих Втори, Наполеон Бонапарт и Хитлер? Освен това идиотско е да делиш участието на българите и руснаците през време на Освободителната война. И едните, и другите сме имали общо кауза, действайки заедно, което е нормално, срещу общия враг - османската армия. Така, че твоето "ако" е несъстоятелно и най-малкото некоректно исторически.

79

Анонимен

преди 8 години

До 76Мхм, не че да подценявам ролята на румънци и финландци (последните са част от руската имперска армия, както и осетинци, волжски българи, че и японец), ама все пак най-много са си били руснаците, а другите народи участват не защото много искат, те просто са били част от руската империя! Наивно е да се мисли, че финландци и поляци на руска служба биха тръгнали да освобождават България, ако не бяха самите руснаци. Руският народ бе инициатор на освождението, и руската дипломация! Факт!

78

Анонимен

преди 8 години

На 03.03 1918 год България победи Русия във войната, която тя ни обяви 1915 г.Защо тази славна победа се крие от хората вече един век?На Децата не им се споменава дори за този акт на агресия, умишлено се държат в невидеше, а ги карат да коленичат пред поробителя ни.

77

Анонимен

преди 8 години

Плевнелиев е най- достойният държавен глава на България от 72 години!Не съм комунист, не съм герберист!Ще го изберем за още един мандат.

76

Анонимен

преди 8 години

РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ЧОВЕК БЕЗ СОБСТВЕННО МНЕНИЕ ТАКИВА ХОРА НЕМОГАТ ДА БЪДАТ ВОДАЧИ НА БЪЛКАРСКАТА ДЪРЖАВА ТОВА СА НАЙ ОБИКНОВЕННИ МАЙКО ПРОДАЖНИЦИ

75

Спас

преди 8 години

Де да бяха всички краварски *** като този, щяхме да ги изритаме за 3 дена!!! От този, *** за зеле не става!!!! Дървен нож!!!! Посмешище!!! Прикритите краварски съмишленици са опасни! На тоя като му щракнеш с пръсти и ще е в турското посолство!:)))))))))))

74

Анонимен

преди 8 години

Браво на медията ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА НАКАРАТЕ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ДА СЕ ВЗИМАТ В РЪЦЕ Е ПУБЛИЧНОТО ИМ РАЗПЪВАНЕ НА КРЪСТПред Народа си ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ЧЕ СА ТАМ ЗА ДА МУ СЛУЖАТ

73

до 109

преди 8 години

Защото този е нагъл Проамерикански агентИ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ НИКАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ Аз за такива Л.екета не гласувамЗа Мафиоти още по малко

72

Спас

преди 8 години

До Анонимен 108Не е така! Виж моите хвалебствия са непокътнати!!!! Ура за нашия смел вожд, герой и вдъхновител!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

71

Спас

преди 8 години

До Ако де оставимИмам чувството, че ако някой от свитата му се изкиха и тоя ***, ще подскочи 1 метър от страх!:) Как мислиш, прав ли съм или това мое твърдение е лъжливо? :))))))))))))))))

70

Анонимен

преди 8 години

ПА ЛИ ТОА РУГЕЛ С НЕГОВАТА ПРО АМЕРИКАНСКА ДАДЕНОСТАман вече как не му омръзна да го плюятхахааао

69

Ако де оставим

преди 8 години

това недоразумение роско да ни води, най много да стигнем до гробищен парк Орландовци

68

Спас

преди 8 години

Хиляди млади българи се вълнуват когато видят храбрата му поза!! Стремят се да му подражават и да гледат храбро някъде напред както само той го може!!! Погледът му не трепва пред нищо!!!! Имам чувството, че ще ни поведе към величествени подвизи!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

67

Да му сера в устата

преди 8 години

С която говори и плюе срещу Русия!!

66

Спас

преди 8 години

Нашият храбър вожд е агент на Русия!!!! Няма как всекидневно да печелиш все нови и нови русофили, а да не си от КГБ!!!!!:) Никой друг не е допринесъл толкова много за събуждането на народа!!!!!!! :)))))))))))))))))