69

Анонимен

преди 8 години

Българите не са народ. Това са общности и социални групи с различни интереси. Единно тяло българи с общ интерес просто няма.

68

Анонимен

преди 8 години

Какви са тези неща да празнуваш националният си празник в чужда страна и то точно Гърция!? А като ги знам какви са гърчолята очаквам да подновят протестите от събота вечерта или от неделя сутринта, така хем ще са взели парите на българите, хем ще им се молят после.

67

иво

преди 8 години

Все пак като за начало е добре ,а сега като се трупнат имигрантите в северна Гърция там ще стане ад , но нашите хотелиери трябва да се вземат в ръце и да не гонят само печалба за сметка на качество !

66

Наблюдател

преди 8 години

До година превозвочите хич да не се оплакват! Сами ще са си виновни! От сега да си купуват сухи тоалетни...

65

Анонимен

преди 8 години

За пореден път българите показаха , че не са единни . Гърците се чудят как да ни го на..... а Вие ходите на почивки там ..

64

Анонимен

преди 8 години

Няма нищо по-силно от личния пример. Няма как олигарси като президента Плевнелиев да закупуват имения и замъци за милиони в Гърция, а да призовават останалите българи от патриотизъм да се отказват да почиват в южната ни съседка.

63

Анонимен

преди 8 години

До Станой от Ахелой - са е моменто наште превозвачи де що има по европа и близкия изток *** да го превозат и пласират в родината. ти стоНОЙ, може да не знаеш какво ядат хората в гърция и европа, но някой от нас правят сравнение!

62

Анонимен

преди 8 години

До Станой от Ахелойоооо някой го боли джобчето че няма балъци да му пълнят "хотела" май а? Умилих се...

61

Да видим!!!!!!!

преди 8 години

Българите + Фесовете -

60

222

преди 8 години

По екскурзии тръгнах още 98 а когато бяхме с шенгенски визи и навърших 18. В Европа само в Швеция и Норвегия не съм ходил. Не мога да си обесня тази мания която е обзела псевдо софиянците по Гърция. Единственото ми обеснение е , че досега са били скъсаняци,никой не се е държал нормално с тях в България/ защото така са изглеждали и са го позволили/ сега са изкарали някой лев и хайде да се покажем на море в Гърция...голяма гъзария !

59

ХХХ

преди 8 години

От бързина написах Шипка с малка буква !

58

ХХХ

преди 8 години

На 3-ти март да отидеш в чужбина значи си българина Хасан ......пълно *** може да напусне България на този ден ! Аз бях на Шипка ! Можеше да пътувам от Казанлък до шипка около 5-6 часа но това е маловажно след като знаеш къде отиваш ! Сигурен съм че много "българи" са били на почивка и в Турция !

57

Анонимен

преди 8 години

бойкот си правим ама на българските "бизнесмени" дето продължават да се правят големи тарикати

56

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 77Да бе, а пък сега същото това беломорие вместо спокойно място за почивка щеше да е ОЩЕ бетон и ОЩЕ мутри и ОЩЕ перачници...

55

Анонимен

преди 8 години

много се кефя на разните псевдо патриоти дето се плюнчат тука и разправят какво били 20% и или там колкото. Жалки сте, заслужавате да ви клатят всячески до дупка.

54

Анонимен

преди 8 години

До Кофти материал - защо бе ЕН-чо, защо да праиме бойкот, така ти се е приискало или да се пробаме, или си мноо умен и требе да те сушкаме. земи се скри или бачкай да избиеш загубите в почивните дни! и без това обикаляте европа да събирате най-големите ***, карате ги тука да ни ги продават за стока!

53

Анонимен

преди 8 години

Всяка година ходя на море в Гърция и го предпочитам много пред нашето.Но никога не бих отишъл на 3-ти март в Гърция!Още помним Втората Блаканска война! Ако маляките не ни бяха забили нож в гърба - сега цялото северно крайбрежие на Бяло море щеше да е българска брегова ивица.

52

Кристиян

преди 8 години

Трябва да се мисли конструктивно, а не разрушително...

51

Анонимен

преди 8 години

Какви блокади, какви "продажниците" и какви 5 лв ви гонят? Хората искат СПОКОЙНА, ПРИЯТНА и ЕВТИНА почивка. (Трябва да ви го удебеля и подчертая ли че да ви влезе в главите?). Докато това не е налично в милата ни татковина, клиенти НЯМА да видите. (Дали ще е ходят в Гърция или някъде другаде няма значение)

50

Кристиян

преди 8 години

И какво от тва, егати селската новина. Що на вуте не му е зле?? Типично по български. С тоя начин на мислене до никаде няма да стигнем.