37

анонимен

преди 8 години

Защо трябва да иска още внуци? Да се направи още свои деца.

36

анонимен

преди 8 години

Какво ме интересуват Бойковите деца и внуци? Нека да са му живи и здрави но мене това не ме интересува. Вие журналистите сте големи ***,да вземете да отидете малко памперси да смените на Бойковия внук,че един ден може и той да ви управлява -ей така по наследство ,нали натам сме се запътили.

35

Анонимен

преди 8 години

Пожелавам на всичките му внуци да емигрират в Америка!

34

НИЛАТС

преди 8 години

А бе, защо няма снимки на семейството на Бойко? В САЩ често се показват снимки на президента със цялото му семейство! Бойко женен ли е? Има ли любовница? Защо не се среща с дъщеря си? Къде е тя? При всички мафиоти е така! И Путин не се снима с жена си и дъщерите си! С любовницата си! То нали дъщерите му за по-сигурно живеят на Запад, както впрочем децата на цялата шайка от Кремъл!

33

Анонимен

преди 8 години

По-голям каскет от Боко няма.Достоен заместник на Живков.Но не всички българи са прости. Но в опитите си да бъде добре и с Путин,ислямиста ердоган и американците накрая ще гризне дръвцето.Да кажеш,че Руската и османската империи зели,че сключили мирен договор след 500г чуждо управление е поредно доказателство за интелекта му.

32

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен: - Кастата на Боко фаворит! щото при кастата на каскетите цъфнахме и вързахме, па презряхме и изпадахме...

31

Анонимен

преди 8 години

изгражда ерархия. Кастата на Боко фаворит!

30

Анонимен

преди 8 години

тоя не заслужава дори коментар , ако не вярвате питайте Мишо бирата и ало Ваньо

29

Анонимен

преди 8 години

Дедо,че го научи на езици,на банкянски,горнобанкянски,долнобанкянски,старобанкянски и новобанкянски,да,да дедо е баси полиглота,а и на футбол ,че го научи,щот дедо е баси футболиста.

28

Анонимен

преди 8 години

Боко иска още внуци - като него с дълги езици! Да радват "Султана"!

27

Анонимен

преди 8 години

Ще повърна от тази статийка!

26

Кратун

преди 8 години

Който иска внуци, да прави деца.... от друга страна, за генофонда на човечеството ще е по-добре такива като тоя на снимката да не се размножават...

25

boko bo

преди 8 години

Кво ме боли за тоя и всичките му роднини.Просълзих се. И той е част от народа. Вчера порязоха майчинските. За последните 5г. имам 1г. в РБ за да може дъщеря ми която пак е на пет да има нормални дрехи и обувки. А тоя.... дреме ми. И ако не съдът то Бог си знае работата.

24

Мучачос

преди 8 години

Какво стана с дрисльовците на Станишев.Борисов казва,че няма време да сменя памперсите на внука си,а Серей Станишев как се представя?Честит празник трети март.Журналистите нямаха ли друг материал ,та поместиха тая обонятелна тема в деня на най-прекрасния празник на България?

23

Анонимен

преди 8 години

Другаря беше над 50 години горд , че го управляваха бългороубийци , които продаваха България на СССР за жълти стотинки . Да така беше при любимеца на червените каскети Тодор Живков първи овчар на Държавата .

22

Анонимен

преди 8 години

Много точен коментар . Само да припомня на по младите , че високо образованите кадри на БКП започват от овчаря Тодор Живков , човек без никакво образование и направо неграмотен управляваше червените каскети 35 години . Всички бяха като него образовани и умни та се не траеше от преливащ мозък .

21

Анонимен

преди 8 години

Драги сънародници спомнете си какъв интелект лъхаше от др. Станишев или Първанов . Хора без никакъв трудов стаж и образование . Ако се смята история на БКП за образование да , или въздействието на копчетата върху униформата на червената армия . Чакам от червения *** да напише нещо критично за тези образовани титани от БКП-БСП .

20

Размишлявам

преди 8 години

Добре е, че децата не носят отговорност за родителите си и още по малко за дядовците си. Дъщерята на г-н Борисов заслужава тази радост. Тя е правилно възпитана от майка си и от пастрока си, докато баща и служеше на бай Миле, Самоковеца, Маргините и Маджо. Да е жив и здрав малкия Бойко !

19

Анонимен

преди 8 години

Най добрия Премиер на България . Да си жив и здрав г-н Борисов , и не обръщай внимание на няколко червени *** . Целият народ е с теб и пак ще гласува за теб . Факта че те има докарва до истерия червените каскети , но те това заслужават .

18

Анонимен

преди 8 години

Каскетите се множат - бързат оти времето им изтича!