10

Кина

преди 8 години

И защо, за Бога, веднъж в живота на българина му се дава шанс да види тази, или някоя от другите български светини !? Защо да не са изложени в музея и постоянно достъпни за хората, вместо да се възраждат до болка познатите ни огромни опашки за всяко нещо, от което иначе сме лишени ? Програмата за обезродяване се прилага с пълна сила !

9

Анонимен

преди 8 години

Някой знае ли калъв е процента на.посетилите шипка музеите и тези които по време *** националния празник са посетили гърция за почивка за да тропат сиртаки

8

Анонимен

преди 8 години

Как не ви е срам да показвате Самарското знаме бе !Нали безродникът президент каза че няма такова нещо !

7

Анонимен

преди 8 години

Честит празник, Българи!Исках да го видя, но бременността ми не позволи да издържа да чакам 2 часа на опашка. При нормални обстоятелства щях да стоя. Изключително положително съм изненадана от това колко много хора бяха днес в музея, а по-голямата част от тях се редяха чинно на дългата опашка, културно подредени в редичка, търпеливо изчакващи реда си. Много такива светини от историята ни заслужават подобно уважение и внимание, трябва да ги почитаме и уважаваме, както уважаваме рода си.

6

Анонимен

преди 8 години

Дайте да се поздравим и да се прегърнем, че не е ясно до следващия празник дали няма да ни асимилират.

5

Членска карта №7

преди 8 години

Полковник Калитин, завинаги в нашите сърца!

4

Анонимен

преди 8 години

Браво българи, честит празник!Жалко, че тази новина събира сто пъти по-малко коментара от онези за това кой какво бил казал в чужбина.Но все пак, нормално е. Българите са на опашка пред музея, не са в новинарските форуми.

3

Анонимен

преди 8 години

Чрстит празник на всеки който се чувства българин, но тъжното е, че само при подобни празници сме единни.

2

ля ля

преди 8 години

честит ви празник Българи - нека бъдемзадружни в действията си! да запазим България цяла и богата каквато винаги е била България на Българите :*

1

Анонимен

преди 8 години

Страхотен народ сме, браво!