17

Анонимен

преди 8 години

До АнонименABE KI SA TIYA BOTEV I BAZOVБългари са. И България и ние българите ги помним.

16

Анонимен

преди 8 години

Когато Ботев, Вазов и другите българи го наричат робство, иго, рабство - кои сте вие да отричате. Може би болни мозъци родени от новонаписаната история от французина Бернард Лори, който е присъствал на 700 години послучай основаването на Османската Империя и там се е срещал с тогавашния турски президент Сюлейман Демирел. Документирано в английски и френски вестници. Сега схващате ли кой ви пише новобългарската история?

15

Поклон

преди 8 години

Разбира се, че дължим свободата си на руските воини. Също и на румънските, финландските, сръбските. Не бива да забравяме за тях.Можем единствено да страдаме, че десетилетия по-късно комунистическите сатрапи са избили децата на воините - наши освободители. Избили са също и семейството на царя - наш освободител, избили са цялата руска интелигенция, която наистина е симпатизирала на нас, българите.

14

Анонимен

преди 8 години

миков е пич наздраве

13

Шаран БГ

преди 8 години

Майната им на всички царе, императори, канцлери и прочие политици ! Както преди векове, така и сега, те си остават долна пасмина, осланяща се на гордостта, амбицията, алчността и кръвта на собствените си поданици!! За това, днес, сведете глави пред костите на 22391 руски войници и офицери, на всички румънци, сърби и черногорци, финландци и българи, лежащи в тая земя, за да ни има като народ и Държава! И тихо! Не псувайте - срамота е в този ден, приет, така или иначе, за възспоменателен !

12

Анонимен

преди 8 години

Браво Миков. Стига с тези теории за присъствие и владичество. И стига сте го сравнявали с робството на *** и защото не било същото - значи не било робство. Ако не ви приляга думата "робство" за това, което сме били под властта на турците го отнесете до западните преводачи, защото *** са били роби доста след като в България е прието, че сме били роби на турците. Така че оспорваите английската дума "slavery" вместо българската "робство". И това не е заради робски манталитет.

11

Зизи

преди 8 години

Какво робство бе скудоумник!? Гордей се с твоите деди-роби, но не ми го пробутвай това робство и на мене. Гледам тук е пълно с драскачи, които се гордеят с това Робство. Пожелавам ви все така роби да останете, на вас и на децата ви. :))))

10

Анонимен

преди 8 години

Mikov idi da celunesh Mestan po buzata po bratski i da sledvash dostoino stupkite na Stanishev.

9

ANONIMEN

преди 8 години

VIVA BULGARIA !!! VIVA RUSSIA !!!

8

ДИДО

преди 8 години

Ха наздраве Миков ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !! Пък от утре пак ще те почна !

7

Анонимен

преди 8 години

Ние и сега сме поробени. Лошото сега е, че не го осъзнаваме. Тогава сме знаели

6

Анонимен

преди 8 години

Turcite ne sa bezrodmici eto tova e nashata rodina istoriqta vsichko pomni

5

ЧУХТЕ ЛИ

преди 8 години

Сираков се е понаял малко .

4

Анонимен

преди 8 години

Е, най-после и Миков да каже нещо умно. Макар че е заимствал, де... Но в крайна сметка от комунист не можем да очакваме много.

3

Серегей Патакин

преди 8 години

3 март е краят на едно робство и Началото на едно благоденствие при комунизма, където народа е имал всякакви "права"

2

Анонимен

преди 8 години

10ти ноември е по важна дата, защото излизаме от още по тъмен период, макар и по кратък

1

Момо

преди 8 години

Миков, робство, съжителство или присъствие е? Вземете се разберете вече!