86

Magnolia

преди 8 години

V koi vek jiveiat bulgarite? :-)

85

Ле-ееекичък пропуск

преди 8 години

Поизпуснали са Плевен от много политкоректност. Ама да са живи и здрави, всяка коза за свой крак.

84

Историята

преди 8 години

Та като става дума за история, Третата Българска държава дължи освобождението си на Руската империя, но Руската империя дължи Християнизирането, езиковото и писмено-книжовното си ограмотяване на Първата и Втората Българска държава, а на Волжка България - сегашния архитектурния облик на Кремъл, построен по заповед на цар Иван Грозни като копие на Вожкобългарската столична крепост Кермен (днешен Казан)!

83

Анонимен

преди 8 години

Прабаба ми е разправяла каква радост е било освобождението. Тя тогава е била дете и разправя ,че всички са се прегръщали,целували плакали-1 година е продължило това.....представете си да сте роб и изведнъж ви освобождават...наистина нещо велико са преживели тогава!

82

Ставри

преди 8 години

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!! ДА ПРЕБЪДЕ !!!ПОКЛОН ПРЕД РУСИЯ !

81

Анонимен

преди 8 години

Вечна благодарност, братушки! Да живее неразрушимото българо-руско братство! Проклятие за ренегатите, обърнали се срещу майка-Русия за няколко мръсни долара. Българският народ е с Русия навеки!

80

аС

преди 8 години

Вечна слава и поклон, пред освободителката ни, Русия ! От 300 коментара , половината -изтрити! " Всуе се мъчите напразно- Не се гаси, туй, що не гасне !

79

Yarost

преди 8 години

Да, като гледам минусите на моя предишен коментар, разбирам, че не останаха умни хора в страната, които да забележат горчивината и сарказъма в съобщението ми. има само емоционални ***, които виждат само черно и бяло. Затова заслужавате това ново поробване от САЩ, и гниене в ЕС вместо да процъфтяваме заедно със Русия... Срамота

78

Yarost

преди 8 години

Днес във България е национален празник. Освобождението от турското робство след Освободителната Руско-Турска война 1877-1878 г, който все още, по инерция, е официален празник и почивен ден. Но наблюдавайки за това, накъде вървят нещата в този малък театър на абсурда, не е толкова далече момента, когато го премахнат, а след това втори официален език ще стане турския, а още след това и първи (и единствен), а самата България ще стане отново още един вилает на нашия "скъпи" гост на Шипка - Ердоган.

77

eni4er

преди 8 години

На 3. март птреди 138 години е подписан Сан Стефанския мирен договор.Ако някой от коментиращите тук го е чел нека да ми каже къде в него се споменава нещо за България.Аз го прочетох, там дори думичкчтч България я няма

76

Анонимен

преди 8 години

ЗАЩО ВСИЧКИ МЕДИИ НЕ ПИШАТ В ЗАГЛАВИЯТА СИ " БЪЛГАРИЯ СЕ ОСВОБОЖДАВА ОТ ТУРСКО РОБСТВО " , А САМО ОСВОБОЖДАВА .. ИЗПРАЗВАЛА ЛИ СЕ Е Е ТОГАВА , КАКВО ?

75

Анонимен

преди 8 години

Във всички войни за защита на Българските национални интереси Русия е била СРЕЩУ нас. През цялата си история Русия се е борила СРЕЩУ независима България. Естественият съюзник на България на Балканите е Турция. ФАКТИ.

74

Koceto

преди 8 години

Честит празник, българи!!! Вечен поклон пред загиналите воини в борбата срещу турския поробител!

73

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 136ти под властта на падишаха ли искаш да си стоиш, либераст европейски.............Историята Слава Богу се е случила въпреки евроатлантическите ценности от 21 век. Срам и позор за такива майкопродавци

72

Анонимен

преди 8 години

Кога най-после българската Прокуратура ще се самосезира за изстъпленията на полуруски банди, за самоорганизацията им в "спящи клетки" и ударни бригади на руския фашизъм в България?

71

60р™

преди 8 години

На 24.02.2016 г. полуруснаците-терористи Александър Гечев и Георги Близнаков, след като са се назобили с руска шовинистична пропаганда, засичат колата на български гражданин и хладнокръвно му избиват зъбите. Пита се в задачата - кога най-после 3 март ще се замени с някой истински български национален празник?

70

Анонимен

преди 8 години

ДО 127МАЛЕ . ОТ МЪКА ЩЕ СЕ ПОБЪРКАШ ЧЕ СТРАНАТА НИ ПРАЗНУВА И ПРИЗНАВА ТОЗИ ДЕН КАТО НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК.... И ДА ТЕ ЗАРАДВАМ - НЯКОЛКО СТРАНИ ЧЛЕНКИ НА ЕС СА ПОСТАВИЛИ РЕБРОМ ВЪПРОСА ЗА ОТМЯНА НА САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ...

69

Анонимен

преди 8 години

Руските лакеи пак започнаха да блокират всички, на които майката не е Русияя като на съществото по-долу

68

грачещ гарван

преди 8 години

"На 3 март преди 138 години възкръсва България"за да бъде след 138 години добита окончателно

67

Есаул

преди 8 години

Оставете храчещия по Русия да се дави в собствените си лиги! Отидете на Шипка, Плевен, Ст. Загора, паметниците на Освобождението, на митинг - шествие на Атака! Празнувайте! Бъдете истински българи, а не модифицирани евроатлантически ***!