5

dp

преди 8 години

Огромната част от хората с диетите си живеят дебели и гладни....

4

Анонимен

преди 8 години

Нищо не е даром.За всичко трябва да се бориш в този свят.Фигура Работа Семейство. Така е устроен този свят. Дори дишането е борба за живот!Този автор с други думи иска да каже Лентяйствай няма смисъл да се трудиш и по този начин всичко ще загубиш.

3

Брегор

преди 8 години

Краткосрочните ниско калорийни диети могат да бъдат много ефективни и безвредни ако се направят както трябва. За целта трябва да се консумира само големи количества чист протеин със зеленчуци, без мазнини и въглехидрати и да извършва умерено спортуване. Замайването, чувството за слабост и умствената мъгла ще бъдат усетени силно, но такава диета е ефективна и бърза. След нея трябва да се увеличат количествата протеин с мазнини, но не и въглехидратите за да няма прекомерен йо-йо ефект на теглото.

2

Брегор

преди 8 години

Почти всичко написано в статията е грешно. Автора е некомпетентен. За пример - първата диета която се описва като "много нисковъглехидратна диета" не е такава а е ниско калорична диета. Когато калориите приемани от храната са малко диетата е ниско калорична, когато въглехидратите в диетата идващи от продукти като ориз, картофи, хляб и др. процентно спрямо мазнините и протеините са малко тогава става въпрос за ниско въглехидратна диета.

1

Катеричок

преди 8 години

Всички диети са вредни !