36

Анонимен

преди 8 години

Как ще ги стигнем, румънците? Бойко знае как. С едно измазване на сградите по границите.

35

Иво

преди 8 години

Инвестицията, ако наистина се осъществи е в унгарската част на Румъния, повечето инвестиции са именно там в бившата Австроунгария !!

34

аз

преди 8 години

Като знам къде се прави електронката на новите мерцедеси и на какво ниво е в последни те 5-6 години, не се учудвам, че не са избрали България

33

игра на природата

преди 8 години

Хората се стремят да стават по добри,пък ние се чудим как да сме по лоши.

32

dd

преди 8 години

Румъния освен производител е и пазар на нови автомобили. Колко нови мерцедеса е продал балкан стар в България? Тук освен някои елементи, кабели и детайли няма друго какво да се прави...В най-новите модели на BMW има доооста части произведени в Румъния ;)

31

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 35Ядящите филии с мас са предимно русофилите в България.

30

Анонимен

преди 8 години

Нещо което германците не знаят. Великата Стена произвеждана в България от бореца Гриша Ганчев ще натика в миша дупка Мерцедес. Къде е русофилска България къде е Румъния, това вече са два различни свята.

29

Анонимен

преди 8 години

Интересно. Бием се в гръдите колко сме умни и какви супер условия за инвеститори предлагаме, а пък истинските инвеститори ни заобикалят. Интересно. Но ядящите филии с мас явно това не ги вълнува. Те си имат мас в изобилие...

28

Анонимен

преди 8 години

До ДжонДжонка, баце, не знам ти какво и за какво бачкаш, ама един лекар (без да е корумпиран) със 700лв заплата и да разбира, и да не разбира от коли, няма как да си купи Мерцедес. Пък мисля, че не му е безотговорна работата. На Балканите не съм чул един човек да не разбира от коли. Но впечатления от конкретни марки има разни.

27

Джон

преди 8 години

До 30 Анонимен: Mercedes карат хората, които разбират от коли и знаят за какво бачкат и без да са наркобарони, а комплексарите си го избиват по форумите!!

26

Анонимен

преди 8 години

До mnenieАми прав си. Японците никога няма да се извисят до мултикултурния модел на Обединена Европа, при който електрониката на немския автомобил се прави в Китай и Унгария, дизайнът в България и Чехия, а накрая ще почнат и да го сглобяват в Румъния. Идва ми малко в повече. Дачия е добър пример за френска идея с румънска изработка. Само дето е на цена под 20 хил., докато при Мерцедес няма да е същото. Живи и здрави пък всеки да си избира по свой вкус.

25

Баанкя пикчърс

преди 8 години

А тук у нас баце снима властелина на свинската мас!Начело с лилето партизанката в главната роля!

24

Анонимен

преди 8 години

Ми то и без това мерцедеси карат само българските РОМънци, мексиканските наркобарони и комплексарите с малките пи.шки. Следователно е нормално колите им да се произвеждат в РОМъния. Опа джипси стайл, оп, оп, оп....

23

Джон

преди 8 години

До DreamTheater: Аз също съм имал и такова BMW и други, а също така и няколко Mercedes-а съм сменил, в момента имам Е-класа. Ще кажа смело следното: през живота си, ако имам възможност, ще си купувам само Mercedes- Benz - това е Колата!!

22

:)))

преди 8 години

Румъния изнася коли, България изнася ***, крадци, измамници и всякакви други индивиди.

21

Анонимен

преди 8 години

А в България се произвеждат комунисти за бъдните поколения. Важното е комунизъм да има, за какво са ви Мерцедеси?

20

ЩЕ ЯДЕТЕ СНЯГ

преди 8 години

В България никой не иска да инвестира защото няма качествена и подготвена работна ръка. Психологията на българина няма да обсъждам! Тя си личи по коментарите!

19

Батакист

преди 8 години

Дори да бяхме равни с румниците като възможности, пак тях щяха да предпочитата, а ние даже не сме равни с тях.

18

Анонимен

преди 8 години

Волене покажи им как се привличат инвеститори! Върни Станишев и Доган!. Орехарски чака нови заводи.

17

DreamTheater

преди 8 години

Карал съм и BMW и Мерцедес.Предпочитам BMW.6 цилиндровият редови мотор на баварците е уникален.Който е карал BMW с такъв двигател знае за какво говоря.Японците също правят добри коли,но нямат авангардните електронни асистиращи технологии на германците.