8

ANONIMEN

преди 8 години

Няма ли поне един умен да предложи да не се играе с нервите на хората с лятно-зимно време. От никакви промени за Б-я файда няма.

7

до 1

преди 8 години

И аз така. Против съм. Едно магаре като погледне слънцето и знае колко е часа. Тия се гаврят с времето и здравето най- вече на децата.

6

tosh

преди 8 години

Трябва да бъде само зимно време! А който му се става рано - да става, Иначе целта е овцете да свършат по-рано работа и да обикалят по магазините да купуват боклуцците за да върви икономиката.

5

пешо

преди 8 години

трябва да останем САМО на лятно часово време. нямам нужда лятото слънцето да ми изгрява в 4, а зимата да залязва в 16 часа, както е по зимно време. сега лятото слънцето изгрява в 5, което пак е ненужно, но е по-добре от 4. вие колко човека познавате, които са будни по това време? и колко човека са будни в 9 вечерта лятно време и биха се радвали още да им е светло?

4

до ББ

преди 8 години

Да не се въвежда повече лятно часово време в България. Няма ли депутати които да предложат това.

3

Анонимен

преди 8 години

Премахнете тия глупости.Въведена през първата световна война от алчни работодатели- робовладелзи.Като лакомата Менда Стоянова, която бърза да премахне " прослуженото време".Иска промени в Кодекса на труда,защото така искал БИЗНЕСЪТ. А той съдържа извоювани права на РАБОТЕЩИТЕ.А Димитър Цонев се "бори" с почивните дни.

2

Анонимен

преди 8 години

Премахнете я тая простотия!!! Все повече държави разбраха, че е неефективна и я премахнаха, само ние не, та не! А и освен инсултите в дните след смяна на времето има увеличен брой автомобилни катастрофи и други аварии, защото на човек му трябва време да се приспособи към новия режим.

1

Анонимен

преди 8 години

НИКОГА НЕ СЪМ ПРЕМИНАВАЛ НА ЛЯТНО ЧАСОВО ВРЕМЕ ОТ КАКТО ГО ВЪВЕДОХА ПРЕЗ 1979 ГОДИНА. ЧАСОВНИКА СИ МИ ПОКАЗВА ОРИГИНАЛНОТО ВРЕМЕ И ПО НЕГО СЕ СЪОБРАЗЯВАМ. А ОСТАНАЛИТЕ ОВЦИ ДА СИ ГО БУТАТ И С ДВА ЧАСА НАПРЕД АКО ИСКАТ. АЗ НА НЕНОРМАЛНИЦИ ПО ГАЙДАТА НЕ ХОДЯ. ТЕЗИ НЕНОРМАЛНИ УТРЕ ЩЕ СЕ СЕТЯТ ДА ХОДИМЕ НА РЪЦЕ И НИЕ ПАК ЛИ ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С ТЯХ? ЕВАХ ИМ КОКАЛИТЕ!