18

Брегор

преди 8 години

До НеаИзневерите са нещо много лошо и не трябва да се извършват. Хората които се забъркват в такива неща го правят защото нямат твърда нравствена основа и виждат смисъла на живота в парите и отдаването на чувствени удоволствия. Рано или късно живота им започва да се влошава и разбива заради действията им които са мислели, че могат да извършват безнаказано. Аз те поздравявам, че си гледаш мъжа и не му изневеряваш както си казвала. Много хубаво и правилно от твоя страна.

17

Неа до 18

преди 8 години

( П.С ) И предния ми коментар е до 18 Та остави го почти без пари , ходи на стоп за да вижда детето , всеки път става с молби и не му се дава за дълго , нито по празници . Като вземе детето то вече е настроено , по телефона не иска да го чува и така . Много неприятна ситуация . В същото време вече е свободен да се събере с другата която обича , но не се чувства пълноценен без пари . Трябва едва ли не тя да поеме финансите . Излиза че друг ще гледа негото дете , а той ще гледа 2 чужди .А сега де

16

Неа до 15

преди 8 години

Да , напълно е възможно . Моят най - добър приятел беше женен , има дете от брака си , но по време на него се влюби в едно момиче ( или жена , разведена с 2 деца ) . Ама толкова много се влюби че ми изпращаше снимки как плаче от радост!!!! И ми казваше , че ще ги пази до живот . В началото нямаше намерение да се развежда ( заради детето ), но стана така , че бившата му жена разбра . Веднага последва развод , настройка на детето , че тати е лош , взе му половината апартамент, осъди го за издръжка

15

Анонимен

преди 8 години

Жалко е това. Защо? Защото той от години си обича нея но при факта че ще му отнемат детето приключи отношенията си с жената на живота си и дори малко полудя искаше да умре просто любов към тази жена с която не може да бъде . За детето си умира. Вярваш ли че обожава тази жена със душата си и сърцето си, но се отказа от нея в името на детето си. Малко е луд след случилото се. Просто любов.

14

Неа до 14

преди 8 години

Не мисля , че някой може да ти причини чак такова зло . През мен са минали купища неприятности , но по неприятно от това родител да бъде разделен от детето си няма . Това е проблема в триадата съпруг - съпруга -любовница . Когато научи един от двамата и се стигне до раздяла , автоматично трябва да знаеш , че освен без жена/ мъж оставаш и без деца . Затова много хора не правят крачката . Страхуват се как ще изглеждат в очите на децата си .

13

Анонимен

преди 8 години

ТАКИВА СИГУРНИ ЖЕНИ ЗАЩО ГИ ПРАВЯТ В ЖИВОТА СИ? ЗА ДА БЪДЕ ОК МЪЖА.

12

Анонимен

преди 8 години

Жената не може да ти даде това спокойствие което любовницата.

11

Анонимен

преди 8 години

Той желае конкретна Жена за негова любовница защото е влюбен до болка и е по- силно от него.Той уважава Жената на неговите децата, но е ужасно влюбен в друга Жена и нищо не може да направи по този въпрос.Жено ти някога била си влюбена? А ти за кавко се бориш със съпруга си? Ще те намрази.аКО ЖЕНАТА КОЯТО СИ ХАРЕСВА Е ПО- СИЛНА НАТУРА ОТ ТЕБ КАКВО ПРАВИШ? ТЯ ЩЕ ТЕ СЪСИПЕ ДА КАЖЕМ ЧЕ ОБИЧА НЕГО? В името на него ще те прави сама да си говориш ако много го притесняваш.

10

вие питате

преди 8 години

Вие питате: Как сексът в дългата връзка може да бъде по-вълнуващ?Ние отговаряме: Като най-сетне си свалите гащите!

9

от 11

преди 8 години

Като си имам любовница не предавам жена си ,тя може и да разбере ама по вероятно да не разбере.Но предавам себе си , а това вече си е сериозен проблем.

8

Анонимен

преди 8 години

до МнениеЛюбовницата какво подобрява ? Освен осъзнаването че не искаш вече да се бориш за жена си, а ще се пробваш с нова жена да си човъркаш самочувствието че ставаш за нещо с придобития досега опит, но от друга страна той не ти е достатъчен да запазиш важната за теб връзка. Е голям успех е това.

7

Мнение

преди 8 години

"... и как той да бъде по-вълнуващ? ..."Като всеки са намери любовник (любовница). Това е моята формула.

6

Анонимен

преди 8 години

Аз мисля че дълготрайната връзка е най доброто поради факта че няма тайни и забранени неща.Не знам за вас но аз не бих се осмелил да пробвам позиция при която имам съмнение че ще ми се схване кракът примерно с жена която съм спал само няколко пъти.А с жена на която имам доверие ,да не става от първите два пъти но в крайна сметка придобиваш нужната гъвкавост и се получава накрая. Ние мъжете по принцип малко подценяваме нуждата от гъвкавост и не я развиваме навреме.

5

Анонимен

преди 8 години

Мерака....., мерака неустоим прави секса неповторим.

4

Неа до знайко

преди 8 години

Аа ти си от тях Давай

3

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 3 И какъв ли ще е отговора според теб? Отново да свири на обекта.

2

Анонимен

преди 8 години

Майката му е в разнообразието.Аз лично се справих с тоя проблем като вкарах 10 кубика парафин и вградих 3 сачми от тея по-едрите дето трепят глиганите. Жената е много доволна

1

Неа

преди 8 години

Очаквам с моите хора да коментираме :)