19

Анонимен

преди 8 години

Те сринаха армията, полицията, икономиката, справедливостта, културата, спорта, олигархизираха всичко и дадоха България на кредит на олигарсите. Какво повече ни трябва за да се отърве отечеството ни от тая хунта. От калинки.

18

Анонимен

преди 8 години

Георгиев като си завършил Академията що я съсипваш, щото си неблагодарник, нали?

17

Анонимен

преди 8 години

Колко години си спасявате скапания политически имидж като организирате плюене и скапване на полицията, балона на медийните ви шашми и статистическите ви пируети свършва. Оставка и си вървете с реформата като с камък на шията на политическото дъно от което изпълзяхте и загнусихте живота в отечеството ни.

16

Анонимен

преди 8 години

ЗАЩО излъгахте че уволнявате един достоен полицейски шеф за бъдещи събития. Защо се оплитате в лъжите си? На това ли те научиха в ДАНС, на активни мероприятия към колегите си?

15

Анонимен

преди 8 години

Цвятко, защо ментиш, ха кажи като направите хора с полицейски правомощия и първоначална полицейска подготовка на трудови договори и не са даже администрация, с какви права ще ги лишиш. Ти ги лишаваш от нещо по-страшно от доходи, лишаваш ги от право на кариера като полицаи и от право да рабатят като полицаи. Това е репресия и дискриминация каквато никой по света не се е сетил да му хрумне на акъл. ПОЗОР! КАК НЕ ВИ Е СРАМ!

14

Анонимен

преди 8 години

НЕМОЕМ РАЗБЕРЕМ ТАА ДАЛАВЕРА С РИФОРМИТЕ, ГЛЕАМ НАШИО ПОЛИЦАЙ ДЕТ СА 30 - 40 ХИЛ. ЧОВЕКО, ГЛЕАМ И СА ЧУДИМ, КВО ПРАЯТ ПО ЦЕЛ ДЕН, ГЛЕДАМ КВИ СА "СНАЖНИ", "СПРЕТНАТИ" И СА ЧУДИМ, ШОТО КАТ БЕХ У ВЕНЕЦИЯТА ГЛЕДАМ КАРАБИНЕРО, ЕПА ОПНАТ, СПРЕТНАТ, ИЗЛЪЧВА РЕСПЕКТ, ГОЛЕМ, ЕХ БАЛГАРИО, БАЛГАРИО, НЕ Е ИСТИНА, ШО НИШТО НЕ ТАКА КАК СИ ТРЕБЕ, ЕХ ЕВРОПО, ЕХ У ТАА ВИЕНА СИ ЯКО

13

дааааа

преди 8 години

До ЛондонНе обиждай милиционерите те едно време си гледаха работата и всичко беше наред,сега е бардака...

12

Лондон

преди 8 години

Това в БГ е милиция и няма нищо общо с полицията!

11

t2

преди 8 години

Хахаха най-големите хулигани ще гонят хулигани. Ами то по-големи нарушители от милиционерите няма - спират където си искат, карат без фарове, без винетки, без гражданска - както служебните така и частните си автомобили .... ХАХАХА смешна държава ....

10

Анонимен

преди 8 години

Сетила се Мара да се пребара!

9

Мирослав

преди 8 години

До 8 я стига : Трябва реформа да! И съкращения, но не на редовите ченгета с патрулките, а на администрацията! И от къде на къде една канцеларска мишка бачкаща в МВР на бюро ще ми взима 20 заплати и 10000 дни отпуска? Да не би да са задържали престъпници или да ги е брулил вятъра докато са бачкали на улицата? Всеки иска шеф да е, ама то само шефове в тая държава, кой ще бачка?

8

Мирослав

преди 8 години

Това звучи все едно да кажа на моя работодател "Обещавам да започна да бачкам пък ти си ми плащай заплатката"... Най-големия проблем на държавата е корупцията! Не си мислете, че обикновения полицай ще си позволи да ви вземе 20-30-40лв на пътя, ако нагоре не есъщото, че и по-зле... Не може един обикновен полицай да "бачка" на своя глава, както и митничар, както и прокурор, съдия и т.н. Всичко е разрешено от горе!

7

я стига

преди 8 години

МВР и полицията се нуждаят от тотални реформи и съкращения,какви са тези вятър и мъгла наречена реформа,няма човек от народа който да е доволен от работата на полицията а тези си играят игрички!?

6

лъжи

преди 8 години

Това за реформите и 0 толерантност го слушаме от 90 години и нищо само приказки и така стигнахме дъното....

5

Анонимен

преди 8 години

И аз да се повторя , всяко чудо за три дни !

4

до 4

преди 8 години

Приемам.

3

Не с рогите

преди 8 години

До ?!?!?!Нр само на МВР. Не бъркай ситуацията с боя. И на съда и на прокуратурата и на 240 - тте разбойника, които приемат закони , които нямат ясно и еднозначно тълкуване.Мога да ти дам много примери за перфектно свършена работа от страна на МВР, но пропуските в законодателството и ""неподкупността"" на съда ги увенчават с нвуспех.

2

Убаво ама....

преди 8 години

Армия и полиция добре, но да не са посрещачи . Не като ги заловят да ги пращат във вътрешността на страната,а да ги връщат в държават от която са влезли незакпнно.

1

?!?!?!

преди 8 години

Обещание?! - Това е задължение на МВР!