17

Анонимен

преди 8 години

мисля че на всички е ясно къде се намира сатаната.западъ е негов продукт

16

Анонимен

преди 8 години

западът изобилства от всякакви изчадия адови

15

до 19

преди 8 години

Исус не е умрял ,а е възкръснал бедни ми социалисте ......Ако това не знаеш какво повече да говорим .А неолибералите имат повече общо с вас отколкото с Исус.

14

Алекс

преди 8 години

До РОССИЯТова е църквата като цяло. И не е от сега. Сега поне се размирисва преди само 50-100 години само за пвдигането на такъв въпрос изчезваш. Ей аз това мразя религията, щото създава предпоставки за безконтролни лидери на овце.

13

РОССИЯ

преди 8 години

ТОВА Е ТЯХНАТА ДЕМОКРАЦИЯ.ЖАЛКО ЗА ДЕЦАТА.И ТОВА СЕ РАСПРОСТРАНЯВА В ЦЕЛИЯТ СВЯТ -ДЕМОКРАЦИЯ -ЗА КАКВО НИ Е ТАКАВА ДЕМОКРАЦИЯ АМЕРИКАНСКА.ДА СИ ОСТАНЕ У ТЯХ ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ

12

Всезнайко

преди 8 години

Мисля, че на и всяко хлапе стана ясно вече, че религиите са опасни за човечеството.

11

w3qwreqde

преди 8 години

А банкерите не са педофили, беее. Все свещениците, а виж ти - нито един скандал с педофили банкери. нито с милиардери в силиконовата - що така. Аман от постановки.

10

Мислете

преди 8 години

Ти,който пишеш срещу своите брата християни и се мислиш за православен ,пак ти казвам ,Исус умря за човеците...Не за Византия,БПЦ Руската патриаршия или папата . Ако това не си разбрал значи си далеч от Христа.

9

Анонимен

преди 8 години

AKO TE IZNASILI SVESHTENNIK OTIVASH V RAYA,ZA NEGO ZEMNITE ZAKONI NE SA OT VAGNOST.SHTOM TE IZNASILI RELIGIOZNO LIZE OTIVASH V RAYA.DA SE ZABRANIAT RELIGIITE.

8

я мислете малко

преди 8 години

Най -гнусното в цялата тази постановка е следното .ЕС и САЩ (изобщо кликата командваща света)са разрешили и педофилия и зоофилия едва ли не ,за хомосексуализма то вече си е нормалитет ........Но видите ли именно разрешилите педофилия ,зоофилия и хомосексуализъм страшно са развълнувани ,че някъде имало педофилия сред Църквата .Е това ми идва в повече.

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 12 Зад океана.....а ти наясно ли си какви са нашите свещеници по църкви и манастири?

6

факт

преди 8 години

Християнството е религията на Исус ........Той умря за човечеството и неговото спасение .По времето на Христа е нямало БПЦ ,Византия и така нататък .Мислете.

5

Анонимен

преди 8 години

Поредна доза антиамериканска пропаганда платена от руското посолство...

4

до 1

преди 8 години

Напротив или служиш Богу или на Мамона,пардон на женна си .Хората от хилядолетия са го установили . Католическата Църква се придържа към истинското обвързване с Христа.Там и свещениците са монаси ...Не е лесно да служиш на истината ,а християните го знаем най -добре.

3

не

преди 8 години

Целият свят се е заел да прикрива ислямския тероризъм на медийно ,политическо ,социално нива ......Когато прикриваш злото като вършиш още по -лошо ,да лъжеш и клеветиш християнството - това е вече болшевизма .САЩ са заплашени от неокомунистическа революция?!!

2

Анонимен

преди 8 години

ХА ХА ХА ХА ХА НЯКОЙ УЧУДЕН ЛИ Е ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ НА ТЕРИТОРИЯТА С НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ!?!?!? КАЖИ МУ КАТОЛИК И ПОВЕЧЕ НЕ ГО ОБИЖДАЙ!!!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Виже какво, сексът е в природата ни. Да затворят цял живот един мъже без жени и те да се правят на непокварени е противоесествено. Това довежда до друг вид изрващения. Това е природа, ударят ли те хормоните искаш да си го натикаш някъде или да си натикаш нещо (зависи от пола и наклонностите). За това и в българската църква има попадии, т.е. поповете имат право да се женят, че да не се стига до такива простотии. Но монашеството за мен е пълна простотия или поне преди 60 годишна възраст.