13

Скарлет

преди 8 години

Пътят към сърцето на един мъж, може да е пълен с обрати, дори да го има първоначалното привличане!!!

12

излъган

преди 8 години

Каккви са тези високопарни излияния по коментарите , очаквах ниЗки страсти и груби отношения , бляк , добре е Менмилко да каже две приказки кат 'ората

11

Анонимен

преди 8 години

До Либертоносец от НПОмъжете без пари ,но с кредит се увеличиха още повече /щом си тръгнал да правиш анализи/

10

Анонимен

преди 8 години

Но познавам мъже които имат пари, преди се оплакваха че нямат пари а това жените търсят.А сега се оплакват че имат пари но не могат да се справят пак с жените.Въобще не мисля че парите решават проблемите между мъж и жена.Важни са и то много,но това е само един елемент от това.Безпаричието вреди не само на двойката а дори и на сам човек.

9

Анонимен

преди 8 години

А парите са друга тема само ще кажа че не познавам, някои да се са скарали за пари.Но ако имат някакъв проблем, за които не искат да го обсъжда с друг и стане краен конфликт.Обновено прехвърлят вината на безпаричието.Да безпаричието води до други проблеми и много двойки се карат именно за проблемите до които е довело безпаричието.Но проблемите не са решени по друг начин.Безпаричието също се отразява много негативно на мъжката психика , и това също може да доведе до проблем с самочувствието.

8

Анонимен

преди 8 години

Всяка жена има различна престава за сигурност, дали един мъж може да даде сигурност на една жена едва ли .Но това което може със сигурност е да опита да направи тази сигурност.Жените имат понякога странни представи за сигурност , и понякога това което на тях им се струва сигурно всъщност е доста рисково .Така че изключително трябва да се внимава и преценява кое е точно сигурност.Защото имам чувство че оценяват само красивата сигурност ако е само сигурност не се впечатляват.

7

от 6

преди 8 години

Не съм някаква а мъж ,но познавам жена си и жените преди нея.И аз съм правил грешки за тълкуването на жените, и за това говоря.Просто човек трябва да си взима поука иначе лошо.

6

Анонимен

преди 8 години

Ти ще дадеш ли сигурност на Жена?МНОГО ЯСНО ДА ТИ БИЕ ШУТА КАТО НЕ ГО ЗНАЕШ И НЕ ГО МОЖЕШ! А И ПАРИ ЯКО ИМАШ ВЕЧНО Е НИКОГА НЯМА ДА ТЕ НАПУСНАТ.

5

Анонимен

преди 8 години

ДО 6ТИ СИ НЯКАКВА КЪДЕТО ГИ РАЗБИРАШ.Моята приятелка е заможна но как я пускат по леда.яко ги клати и хвърля. Eдин клатен не го е повторила. Губи интерес към тях. Груби са разказват си сексуалните забежки не си плащат тока сметките, дрехите ,бензина.Кофти е зарeдил си му колата до козираката и ти бръмчи цяла нощ с нея и хаби гориво.

4

от 6

преди 8 години

Имаш няколко опита да я излъжеш успешно ,докато се научи как да разпознава лъжата ти.Така че не си хаби шансовете набързо.

3

Анонимен

преди 8 години

Ако се познавате отдавна бъди сигурен че е много наясно точно какво те възбужда и също как може да ти разбие възбудата много бързо, емоциите ти.А за гарата е малко нагло да очакваш да познае.Мъжете имаме доста по добра ориентировка от жените така че доста трябва да обясняваш къде се намира гарата. Същото разбира се отнася и когато си мислиш че си излъгал успешно жена си, само така ти си мислиш(имаш емоции грешка е да мислиш че си по добър от тях).

2

Анонимен

преди 8 години

Не мисля че жените имат проблем с това ,те притежават интуиция за разчитане на емоциите доста по добра от тази на мъжете.Така че дори при грешки от този тип много бързо се учат. Направо в емоционално настроение сме си играчки за тях.

1

Анонимен

преди 8 години

Пуснете му...(нали все пак трябва да се почне отнякъде... ;)