24

Анонимен

преди 8 години

Eeeй, голяма цензура налага екипът на Днес. Пак ми изтриха коментара. Ами спрете тези коментари, след като толкова цензура налагате и оставате само това, което ви харесва.

23

правилното заглавие

преди 8 години

ЕК не иска да вземе мерки срещу мигрантите.

22

Анонимен

преди 8 години

ЕС защо не спре да ги приема тези джихадисти и престъпници?СЕГА В СИРИЯ ИМА РЕГИОНИ КЪДЕТО НЕ СЕ ВОДЯТ БОЙНИ ДЕЙСТВИЯ!!!КОЛКО ПО-ЕВТИНО Е ДА СЕ ИЗВОЗВАТ С КОРАБИ ОТ ГЪРЦИЯ ЗА СИРИЯ???Хуманните закони за миграцията са създадени преди ислямисткото нашествие в Европа и сега ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ.НЕ ЕХУМАННО СПРЯМО СОБСТВЕНИЯ ТИ НАРОД ДА ВНАСЯШ УБИЙЦИ И ИЗНАСИЛВАЧИ В ДЪРЖАВАТА СИ!!!Е, НЕ БИЛИ ВСИЧКИТЕ, НО ТЕЗИ КОИТО ЛЪЖАТ ЧЕ СА СИРЙЦИ , ЧЕ СА ДЕЦА-25-годишни-БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ЕКСТРАДИРАТ ВЕДНАГА!

21

Анонимен

преди 8 години

DA KACAT BEGANZITE NA STARI NENUGNI KORABI I DA GI OTPRAVIAT NA DANOTO NA SREDIZEMNO MORE.

20

Д. Димитров

преди 8 години

Да се наемат 10 круизни кораба... потеглят от Гърция и отплават за Щатите, Франция, Англия и Германия.... все пак те предизвикаха тази криза със "Спонтанната, освобождаваща, изпълнена с демократични ценности и свободи" арабска пролет! До кога?

19

Анонимен

преди 8 години

Това са второстепенни проблеми за за ЕК е важна борбата с кривината на краставиците и обема на тоалетните казанчета. Това е въпросът!

18

българина

преди 8 години

Ами предателите са безсилни пред истината!

17

Анонимен

преди 8 години

Труден е живота

16

Анонимен

преди 8 години

Безпомощни свидетели сме на загиването на Европейската цивилизация, това е положението. И после Нострадамус и другите яки ясновидци бълвали глупости - да, ама не!

15

Анонимен

преди 8 години

Вън ислямистката зган от Европа, че ще ни колят с ятаганите след някоя и друга година. След някоя и друга година по магистралите на Бойко, ще се джидка само с камили! Християнството е коренът на Европа, а исляма на Азия. Това не е расизъм, а обстоятелство. Всяка жаба да си знае гьола.

14

Анонимен

преди 8 години

Щом пристигат без документи, значи никъде не се водят на статистика, така че никой официално няма да знае ако изчезнат. Не виждам какъв е проблема.

13

патриот

преди 8 години

До menБраво! Четеш ми мислите! Чудесно изказване!

12

Анонимен

преди 8 години

do 17 г- Марков е конституционен бивш съдия и тази сутрин по нова каза: България като суверена страна не може никой да й налага да задържа граждани на територията си без документи. В този ред на мисли България даже не е задължена да приема индивиди без документи на своята територия.

11

Анонимен

преди 8 години

Нещо да кажа без да плаша!!! На тайно заседание на ЕК е решено... Балканите в частност Гърция Македония България и Сърбия... да станат държави-лагери т.е да приемат всички бежанци докато не приключи Войната в Сирия... Но Както споменахме Тия от брюксел са решили да прекратят финансовите средства... С Думите "Щом са на ваша територия Оправяйте се!!! Много о...ни се върнаха от брюксел вкл едни от софия...... Сега стана ли ви ясно защо се мобилизационият капацитет!?!

10

Анонимен

преди 8 години

Тази сутрин гледахте ли Георги Марков бившия конституционен съдия по Нова при оня пум.пал и Цолова за бежанския въпрс. Направо изригна. Не бях го виждал толкова емоционален. На право направи на кайма Меркел и гърците. Изпълни ме тотално!

9

Анонимен

преди 8 години

Единственото лекарство за тия катрамунги е рецептата от Ратко Младич!

8

Анонимен

преди 8 години

След някоя и друга година: - Бабо Меркел, где така? - На джамия, Абдула.

7

Анонимен

преди 8 години

Наличието на ЕС не изключва задължението на всяка държава да защитава територията и населението си.

6

Анонимен

преди 8 години

Мисля,че ЕК ги боли бригата.Нарочно ползвам тоя израз защото мисля че е най-точно олицетворение на ситуацията.Те нали са си добре?Пазят ги охраняват ги,яко кинти им падат.като се пенсионират ще са милионери от далаверки заплати и бонуси.Ще си живуркат богато и доволно по именията в Швейцария,Канада и тн пак с охрана .А това,че на некви без значение от плебса на юропата иживотът става гаден заради маймуняците-еее това са си техни проблеми.Важното е да има толерастия.

5

бой на голо

преди 8 години

Кой от дъртаците и предателите в Брюксел ще понесе вината за съсипването на Европа!?