53

намеса

преди 8 години

Ако направят подобна комисия за намесата на САЩ във вътрешната и външната ни политика, депутатите участващи в комисията ще станат честни милионери от заплащането на извънредното работно време, което ще натрупат докато ги разследват.

52

До Berlin

преди 8 години

Руската армия е влизала 4 пъти в Берлин за 3 века. Като влезе за пети, специално ще ходотайствам да ти оправят цолажа на ауспуха така, че да си по-безшумен. Ако въобще те намерят, де!

51

Анонимен

преди 8 години

Предлагам да се създадат комисии за намесата във вътрешните ни работи от ЮАР, Белиз, Андора, Ботсвана и Камбоджа, като за целта тези страни се посетят от парламентарни делегации за наша сметка и това да се разгласи широко от "демократичните" СМИ. Да се създаде и комисия, както и военна част в нашите ВВС за предпазване на страната от падащ метеорит.Така ще се попречи на хората да видят многобройните НПО, работещи с американски пари и техните слуги тук.

50

Анонимен

преди 8 години

А за намесата на САЩ кога? А за намесата на ЕНП при създаването на правителството на Бойко кога? Нали помните онзи чичка, който обарваше Фандъкова.

49

до 54 Berlin

преди 8 години

Денонощно ли се дрогирате?.

48

Събудете се!

преди 8 години

Все повече се убеждавам, че ни управлява мътната *** на обществото. Къде без Русия, бе безмозъчни....

47

Анонимен

преди 8 години

За някои индивиди казват; "Първо мести, после мисли".А тук в случая, 240 парчета правят така - първо съставиха комисия, после се "замислиха". Поставям кавички, тъй като процесът, който протича в главите им едва ли може да се нарече мисловен.

46

Александър

преди 8 години

Тая глупост ако не е дошла от САЩ те па на!

45

Кон

преди 8 години

*** са избрани от българския народ в Парламента. И докато ние, българите, не спрем да избираме *** да ни управляват, няма да прокопсаме. А време няма, нашествениците не чакат.Турция нищо положително не е дала на България, а вече може.

44

Berlin

преди 8 години

От това става еднозначно ясно, че правителството, барабар с премиера, е изцяло под контрола на Масква Залатаглавая. Така че, моля ви, не ми обяснявайте, че БГ е клозет, поради американското влияние. Последните 70 години, единственото влияние, което определя развитието ни, е кремълското такова.

43

Ток и жица

преди 8 години

Много бавно загряващи "реотани" имат тези политици. Докато им уври акъла вече е станал международен гаф.

42

м

преди 8 години

не сте прибърэали, эакъснялие сте,,сега продължете беэ комисия да ги раэследвате

41

серьожа

преди 8 години

За Турция няма проблем - тя е в НАТО и наш много добър съюзник ! С Русия и руската агентура трябва да се действа много твърдо и да се отстраняват от България, заедно с платените български помощници !!! Медиите, които защищават руски интереси да бъдат санкционирани, да се търси съдебна отговорност за противодържавна дейност !!!!

40

Анонимен

преди 8 години

Що не направихте две комисии? Една за Русия и една за Турция. Са не можем да разберем Кой ви дърпа конците. То е ясно де, ама сакън ( на майчин език) да не станем за резил ( па на майчин).

39

Анонимен

преди 8 години

ББ се гаври с неговите си! Нали никой не вярва, че са я приели тази комисия без негово съгласие! После той им казва да я отменят.Леле, какви са *** депутатите от Герб!

38

Анонимен

преди 8 години

45 И с кво ти се месят

37

Анонимен

преди 8 години

Чак пък да се е замислил...взехте ни съвсем за мезе

36

Анонимен

преди 8 години

"Може би трябваше да се направят разговори, замисли се Цветанов". Имаме новина! И тя е: ЗАМИСЛИ се Цветанов.

35

име

преди 8 години

мислих ,че сме суверенна държава

34

Анонимен

преди 8 години

не се кахъри, Цецо. Абе то ще се мре, ама току здраве да е.