58

Анонимен

преди 8 години

Кой е по голям ПопулистГерб-Б.Борисов 20 милиарда дълг +Бсп-Орешарски 1 милиард неизтеглен дълг -

57

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

12% --за БСП...?????!МНОГО Е !!!!!!НЕКОЙ , НАПРАВО СЕ Е ПРЕСТАРАЛ , ДА ИМ УГОДИ!НЕ СЪМ СИГУРЕН И ЗА ДПС , ДАЛИ ШЕ СЕ КЛАСИРА НА ИЗБОРИТЕ , ТОЗИ ПЪТ!ИЗОБЩО -------АКО ИМА ИЗБОРИ ...ШЕ Е ПЪЛЕН РЕВ/...като на гробище/!

56

Анонимен

преди 8 години

Човече,как да ти повярвам,че за всичко е виновен,,световният банков монопол",като намаш идея,кога е,,и",кога е,,й"?

55

до Одисеус

преди 8 години

Популиски партий са десните Затова и Европа е в Криза точно заради Популиските Десни Политики назначавани и спонсорирани от Световният Банков Монопол с цел орязването на всички социални европейски привилегий и политики на държавно нивоЗавладяването на най печелившите държавни отрасли чрез приватизация и за без пари Кризата е създадена от тях и техните Десни Правителства който ги подържатТа затова и са Популистки

54

gost

преди 8 години

да ги закрият до една тъкмо да спестят пари за дълговете дето са изтеглени и без това полза няма

53

Odysseus

преди 8 години

76 Само те ли Танче а БСП и Атака , тях къде ги остави

52

Odysseus

преди 8 години

73 Съжалявам , но според мен прекалено много надежди възлагаш на популизма , това което предлагат те самите знаят че е невъзможно , но така привличат гласове, нищо друго . Виждаш дори в Гърция Ципрас който е успелият популст , загърби предизборните си обещания. А НАТО по никакъв начин не е водило политика срещу Русия , точно напротив беше и гласувано доверие която тя не оправда. Никой не е срещу Русия но срещу руската агресивна политика няма как да не сме . Украйна е суверенна страна .

51

Атака!

преди 8 години

Само Атака! Верно!

50

Севрюкова

преди 8 години

За атака 2,9може би е вярно сега,но ако вашите любими османски парнтьори отрежат по малко от нашия ютоизток парче в стратегическа дълбочина,както предрече леля Слава Севрюкова,тези 2,9 ще станат на проценти 92 и ще изметат продажната върхушка за да дойде прогрес,което също от нея е предсказано!

49

do 72

преди 8 години

Odiseus Ще ти отговоря Първо колкото до партийте мен специално не ме и интересуват техните имена чесно да си говорим съм по голям привърженик на левите и крайно левите Формаций в България заради тяхната по Социална политика към НаселениетоКолкото до НАТО не съм против Против съм Политиката която води срещу Русия и Европа и Близкият изток в Геостратегическите си игри с Който Заплашва Световният мир Всъщност все по ясно се очертава един Световен Военен Конфликт предизвикван от ЗАПЛАХАТА НАТО

48

Анонимен

преди 8 години

Никой не е гласувал за Плевнелиев - просто Борисов го посочи. Ако беше посочил магарето, сега то щеше да ни е президент и може би щеше да е по-малкото зло.Плевнелиев точно за това няма авторитет и обект на постоянни подигравки от българите. Все пак хората видяха как се хилеше като пуDDка в нови ***, докато Борисов му биеше "чембери" на Пресконференцията след "изборите".

47

Анонимен

преди 8 години

Манипулацийте в България нямат крайНови Партий били искали ми сега са 400 да станат поне 4 милиона така на всеки българин ще му се полага по Една ПартияИскали Нато Защо изобщо се Свързва Нато с ЕвропаДа не би случайно Турция да е в Европейският СъюзИ редовните глупости за ПроцентитеЧе точно тези проценти до денят на Изборите се променят до такива нива че нямат нищо общо от сега преставенитеМанипулативни Резултати

46

Анонимен

преди 8 години

бг народа е свикнал да го опъ... хубаво му идва и пак тях ще изберат.

45

Хъш

преди 8 години

Да напомня че 240 хрантутника не ни трябват. 120 депутати на мажоритарен принцип - ето това трябва да пробваме и нищо няма да загубим , колкото и сегашните партии да ни убеждават в противното.

44

Анонимен

преди 8 години

"22% от българите смятат, че на политическата карта на страната има нужда от нови партии"Що бе? След Бареков идва ред на Слави Трифонов. И така до края на света.

43

чичо Гошо

преди 8 години

Проучването е направено от привърженици на ГЕРБ!

42

Анонимен

преди 8 години

Още ли има неразумни юроди,които гласуват за мафиотските партии ГЕРБ и БСП? Не разбрахте ли че Мутрон води дътжаватс към разруха и унищожяване? Той не иска реформи и правосъдие. Мутрон лично обеща че няма да допусне в България да бъдат съдени корумпирани политици и мафиоти КАКТО СТАВА В РУМЪНИЯ. Защото първият които трябва да влезе в затвора е той.

41

Анонимен

преди 8 години

Пак се опитват да ни манипулират с някакви измислени проценти някакви измислени социологически агенции.Не им вярвайте хора.Не бъдете наивни,а гласувайте по съвест и се научете ДА КОНТРОЛИРАТЕ тези,за които сте гласували.

40

Анонимен

преди 8 години

Не нови партии ами нови лица необвързани със старите или сегашните!

39

Shark

преди 8 години

До НЕГЛАСУВАЩ. И каква е реалността? Всички уж я виждат, недоволства и пак ходят да гласуват за ГЕРБ.. Забравиха че първия път Бойко беше изгонен с камъни и защо беше изгонен и го преизбраха. *** народ - ето това е реалността