16

ПреЦедента

преди 8 години

Специално тая на снимката е КРУТА

15

Мнение

преди 8 години

Първо да направят една пазарна оценка на колта и после т.нар. апаши трябва да ги осъдят да плащат, ако нямат пари да ги изработят в затвора, да им продадат къщи, имоти, каквото имат, за да обезщетят човека. Такава кола може да струва и 50000 лева, зависи от антикварната стойност.

14

Анонимен

преди 8 години

Големи бракми бяха тия Волги, постоянно се чупеха. То и другите руски коли бяха смотани.Предпочитахме Фиат 125 от Полша!Вартбург бяха много приятни за каране, но с малка мощност.

13

Кон

преди 8 години

Гърбавите Волги са друга работа. Има ги на доста места.В България без проблеми може да се приключи с дивотията със скрапа. Нямат желание - да вкарат контрол на пунктовете за вторични суровини и пряка връзка с арест - съд - затвор. За месец ще спрат.

12

1917

преди 8 години

Айде колеги сега и Русията за скрап!

11

тогава така беше

преди 8 години

Чета написаното и се чудя колко от "спецовете" някога са се докосвали до такъв автомобил или са го ремонтирали да наистина има си забележки ,но не си мислете ,че и щатските бракми от онова време бяха по-добри. Същия огромен разход на гориво ,а по отношение на здравината може доста да се поспори.

10

Balgarin

преди 8 години

До 9 docАко не знаеш случайно,мога да те осведомя,че някои хора дават наистина много пари за тея Волги! Дори и Джей Лено има в колекцията си от коли Волга от тея първите - гърбавите!

9

doc

преди 8 години

тия, като на снимката, волги ги караха само в МВР и някои таксита. щото държавата ги поддържаше. който я имаше си я държеше на трупчета :) уникално нескопосани автомобили... онази гърбавата е с ретро дизайна... ама сега правят реплики та чак някой да се залива да дава за изгнила кошница пари, мисли че е пресилено :)

8

Анонимен

преди 8 години

Кой дава за волгата 11 бимберици?

7

Анонимен

преди 8 години

Много нескопосана изкуствена снимка

6

Гневен българин

преди 8 години

Отвово онези,които са със естествен солариумен тен.Васко Найденов и Богдана Карадочева пееха преди повече от 20 години в "Молитва за България" до кога,до кога,до кога?Ето,че този текст е актуален и днес.

5

спец от нас

преди 8 години

И къде по дяволите е мястото на съветската волга?

4

Анонимен

преди 8 години

За ББ става, лети джанти и тъмни стъкла, да не му пече на кратуната!

3

Анонимен

преди 8 години

ТАЗИ НА СНИМАКАТА НЕ Е КЛАСИКА. КЛАСИКА Е ОНАЗИ ГЪРБАВАТА ВОЛГА С ЕЛЕНЧЕТО НА ПРЕДНИЯТ КАПАК. КЛАСИЧЕСКИЯТ МОДЕЛ МНОГО МАЛКО ХОРА ГО ПОЗНАВАТ. ТЯ Е ОТ 1968 ГОДИНА. А ТАЗИ НА СНИМКАТА Е ОТ 80-те ГОДИНИ И НЯМА КАК ДА Е КЛАСИКА.

2

Анонимен

преди 8 години

"Волга"-та е класически съветски автомобил, произвеждан от 1968 г. Открадната модификация върви на пазара от 2000 до 11 000 лева.Колко върви БМВ с 20 години по-младо от 1988?

1

Анонимен

преди 8 години

Че е съветски - прави сте, ама че е класически и че е автомобил - може да се поспори.