10

мартеница

преди 6 години

Кой Ви даде право и да ги снимате? И ако бяхте снимали по-надолу...цена има! И табела има,че не са подходящи за деца под 3год. ! И едва ли 3 годишно дете може да си купи само и да чете надписите!!! Големи хора купуват и имат самосъзнание. Глупава статия! А авторката .......... сещайте се!

9

запознат

преди 8 години

КЗП е една от най-корумпираните служби в държавния апарат. Димитър Маргаритов - само пробвайте какво пише за него като пуснете името му в google. Интересно е как КЗП не може да повлияе по никакъв начин на големи фирми, като телекомите например, но Маргаритов отново си прави реклама, като лови опасни мартеници. Погледнете сайта на комисията - виждали ли сте друг сайт където всяка новина е със снимка на the big boss. :)))))))

8

ядосана

преди 8 години

Не е ли доста дребнаво да се изисква обозначаване на мартеници за деца и т.н. глупости? То по тази логика всяка мартеница е опасна - разплиташ и си правиш примка за бесене например. По-важно за инспекторите е да следят приходите от продажбите на мартеници дали се отчитат правилно, понеже честно казано се съмнявам да се прави особено редово. А за нас, купувачите, по-практично би било да знаем дали са български или made in china. Винаги ще предпочета да купя българска мартеница пред китайската.

7

боко тиквата

преди 8 години

мартеници ще купувате само от на пеевски лафките!!!

6

рускиня

преди 8 години

Този от комисия за потребители защо не се заеме с цени на топлофикации и начина на формиране на тези цени? ние родители сами някак ще си опазиме децата

5

АЗ

преди 8 години

Те нали всичките други стоки провериха, изчистиха магазините от *** и отровите, че на мартениците посегнага. Ами дайте сега стандарт за мартеница - кажете от коя фирма да е произведена и ще се разберем.

4

Аз

преди 8 години

"ако малчуганите тичат, могат да се закачат на брава на врата и да се наранят."Хаха

3

Анонимен

преди 8 години

За тази година вече е късно, не се усетиха по една форма за информирано съгласие да се попълва - от гражданина-продавач, с данните на гражданина-купувач. А можеше и като при "вЕнетките" - по един номер на ЛМПС да се слага на фактурата.Но се надявам за догодина да не забравят!!!

2

Бай Лази

преди 8 години

Аууу, мартеници с двойна употреба са плъзнали.... По опасни са от терористи в спящи клетки! Който си забоде мартеница без надпис , че е безопасна може да се прободе смъртоносно и това да доведе до фатален край! Дори и безопасните трябва да се забождат само под лекарски контрол! Ако няма надпис къде е произведена - може да е внос от ИД и да има вредни химикали, нефтени или радиоактивни отпадаци (от които ИД иска да се отърве и е измислила пъклен план)!!!

1

taipai

преди 8 години

добре че има хора които няма какво да правят .