11

Глад и мизерия

преди 8 години

Аз виждам по-големи проблеми от картела, например че хората нямат какво да ядът и същевременно мафията в лицето ББ ЦЦ ДП и т.н. няма къде да си похарчат парите...

10

Тинев

преди 8 години

" Ще се открие нещо, ако се работи с ДАНС, смята Трайчо Трайков " !Ще се открие нещо....? *** моля ви се, как тъй: Ще се открие нещо?Та дори и Той / с главно Т /, човека вожд, непобедимият Бойко Борисов отсече: Има картел.Как така ще се съмнявате в думите му? Или според Вас Той лъже? А, лъжец ли ще изкарвате Бойко?

9

Анонимен

преди 8 години

Само че горивата са най ефтини в България

8

Анионимен

преди 8 години

Пишете нещата с истинските им имена - КЗК - Комисия за Защита на Картелите

7

Наблюдател

преди 8 години

До сега по проблема с корупцията единствено е ГОВОРЕНО! "Правенето" изобщо не е започвалоПравитлеството си е абсолютен закрилник на корупцията, като всички преди него.

6

Анонимен

преди 8 години

ще стигнат до извода че от това повече няма как да свалят горивата че даже са на загуба,а Марешки продавал вода вместо гориво.

5

Желание няма

преди 8 години

Една шепа народ сме на един хвърлей земя, а имаме осем пристанища за внос на петрол и там куче влачи, диря няма, с други думи липсват измерителни уреди. Проблемът не е голям, но някои овластени бенефициенти прибират големи пари и 26 "демократични" години поддържат и налагат беззаконието.

4

Чекист

преди 8 години

Демокрация и пазарна икономика. Не мога да разбера какво се напъвате. Имате пари купувате, нямате гледате.Нали затова повечето реваха като магарета пред НС и пяха песни 45 години стигат, времето е ваше.

3

Анонимен

преди 8 години

България е една държавичка отвлечена от мафията

2

Анонимен

преди 8 години

Какви са тези риторични въпроси?Ще стигнат точно, до където им кажат да стигнат!Предполагам, никой не си прави илюзии, че може да има някакво реално разследване....

1

АTAKICT

преди 8 години

ЩЕ СЕ ОТКРИЕ ЕДНА ГОЛЯМАААА-----ООООООООО---НУЛА С МНОГО НУЛИ ТАКАВА Е И ДАНС И КЗК И НС И ВСС ----ИМИТАЦИЯ НА РАБОТА