42

Анонимен

преди 8 години

е, може ли да се омъжиш за някого и да не знаш защо е бил в затвора...ще падна от смях. тия правят хората на *** бе :)

41

Анонимен

преди 8 години

Е то ясно, най-доброто момче на баба :) За това няма управия в тази страна, *** то всички сте д*****ли бе :)

40

Анонимен

преди 8 години

Женската обич винаги е по-възвишена от мъжката. Жените като се влюбят, дори субекта на любовта им да е най-големият разбойник, пак го обичат. Жените са странни. Затова например не можем да си обясним как се влюбват в *** или араби например.

39

Анонимен

преди 8 години

Хора,не вършете безобразията, защото винаги идва ден в който ще се разкайвате.

38

Анонимен

преди 8 години

Ne bil udrql nikogo, taka kazal, znachi vsichki ne vijdame dobre....

37

Анонимен

преди 8 години

На тези хайвани им е втълпено,че са над закона.Човекът който им го е втълпил сега си пие кафето,а те ще ходят в панделата.Когато го играеш пешка не трябва да се изхвърляш.

36

До 45

преди 8 години

Момчето не си е карало просто така, а им е отнело предимството на пешеходна пътека...Но дайте да не предъвкваме отново стари случаи. Просто не правете сравнения, а гледайте всяка ситуация сама за себе си! На мен ми е омръзнало от пишлигари с раздрънкани голфове, които вадят бухалки и боксове, за щяло и нещяло, както ми е омръзнало от празноглави мутри, с големи черни джипове и пищови...Тук всички решиха, че с бой всичко се оправя!

35

Анонимен

преди 8 години

Какво ни занимавате с тези клоуни?Провинциални абдали дошли в София да се правят на отворковци а на челата им пише "Мнооо съм ***, батеее".

34

Анонимен

преди 8 години

До 42и каква е разликата в поведението?никаква,НАГЛОСТ,И ПАК НАГЛОСТ, в това е проблема,момчето си е карало,а ония дебелите са се правили на виж ме кои сме точно като тия убавци биячите на околовръстното!бил слязъл с бокс,ами тоя на околовръстното не е имал бокс иначе като тия са тръгнали срещу него да го бият да не мислиш,че и ония не са тръгнали така срещу тодор??същото е,комплексари,избиват си малоумието на по слабите и малобройните!

33

ДОЛНЮ

преди 8 години

на тези само като им видиш гнусните селташки мутри и ти е ясно....охранител..тоест пъдарин в джип...лежал но несправедливо...пистолет трябва да носи всеки...когато ти излезнат такива в коленете..и са готови..

32

sante_dog

преди 8 години

Айде не на нас тези! Това добро и хрисимо момче се е хванало на работа при Ториното. Той също е ангелче и обвиненията за убииство и престъпна група за разпространение на наркотици са скалъпени! Или и това не са знаели - една бърза справка в интернет и му излизат всичките добрини на шефа му. После съжалявал. За какво съжалява - че го е направил или че са го заснели? Иначе добро момче ама осъждано. От 2 годнини заедно и го познавала много добре... Да мълчи да не се излага поне тази *****

31

до 40

преди 8 години

Не намесвайте случая от Враца! Винаги ще отричам подобен род поведение, но момчето от Враца с големи крачки е вървял по пътя на същите такива биачи, носейки бокс в колата и скачайки демонстративно на бой. Пък и петорната експертиза от ВМА доказа, че момчето не е починало в следствие на побой! В случая от околовръстното 4-*** човека пребиват семейство, което не ги е провокирало, както се опитваха да обяснят, Има големи разлики между двата случая!

30

рускиня до 24

преди 8 години

Не можах да разбера твоя логика ида пишеш нещо за Путин. Ако български майки заместо да възпитават свестни деца пушат по кафенета и от техните деца израстват побойници - и за това ли е Путин виновен. Той да не правел всички български побойници и бандити? Не ,драги, путай български жени ,как точно успяват да възпитават ***, като ония биячи и не е много умни индивиди ,като тебе.

29

Анонимен

преди 8 години

чета коментарите по долу и съм щастлива,ама наистина,НАЙ-НАКРАЯ виждам разум,отричане на това махленско поведение в тая държава,чета мнения на нормални хора и се радвам,почти се бях отчаяла с коментарите за ония поничките които все ги защитаваха по форумите и аз не исках да вярвам,че има такива хора!!боже все още има наджда за тая държава!а тия дано си намерят майстора!

28

БГ

преди 8 години

Практика.,След ареста всички стават вярващи.,невинни.,добри.,някой лек инфаркт или като последно болен от СПИН.Made in BG.

27

Аз

преди 8 години

Мда, всички са много добри и справедливи момчета...А иначе животът му е като на филм - обвинен е несправедливо, невинен влиза във затвора, не успява да завърши училище и сега не може да си намери работа, заради тъмното си минало...Колко несправедлива е фортуна! А иначе той е такъв прекрасен човек! А искаше да стане поет и да събира марки! Държавата е виновна! И несправедливата съдебна система! Проваля живота на такива прекрасни хора...

26

Тресесе

преди 8 години

Ясна работа, како, стюардеса и буцуняк с тъмно минало... Фолк-певица и футболист, *** и муцуна. Ясна работа.

25

Анонимен

преди 8 години

"Знам, че е лежал в затвора, но не знам за какво. Знам от неговите думи, че не е бил виновен. Не знам, никога не съм искала да се интересувам от миналото му."===Е, не! Имаш двегодишна връзка с един мъж, раждаш му и дете и просто не искаш да знаеш нищо за миналото му, знаеш, че е бил в затвори и не знаеш за какво? Мани, мани...

24

Анонимен

преди 8 години

Бе дущици бе, на маравките правят път. И ония руски предател и той душица...

23

Grammar nazi

преди 8 години

Моя грешка, била Людмила, а не Мария.