98

Анонимен

преди 8 години

НАТО не беше ли корумпирана структура в която успешно виреят Ненчовци,геЙове и леки жени!

97

смърт за мутрите

преди 8 години

и като се знае това държавата що го търпи престъпноста в българия е държавна политика

96

Анонимен

преди 8 години

Въоръжени бабаити охраняващи нискочели бизнесмени са външната уродлива визия на българската демокрация.Престъпността в България се демонстрира гордо и нахално с цел всяване на страх и демонстрация на сила от липсата на безнаказаност.

95

Анонимен

преди 8 години

Цялата държава беше окрадена от комунистите - не е вярно, Фердинанд педераста не е бил комунист. Само от втората национална катастрофа, ЦБ е понесла щети за над два милиарда златни франка. Изплатените репарации са 800-900 златни франка, като се плащт до 70-те години. 1919 г. цар Борис изнася златният ни резерв за САЩ - за зърно, за хляб!

94

До Караколю

преди 8 години

Войската която преминава Дунав е 185 000 - това са твоите, турците.Русите - 500 - 600 000 по различни данни /ингилизите дават 737,355, вярно и за Кавказ./ А що се отнася до "хората въспитани от Цар Борис ", те дори един дворец не са могли да построят, завалиите. Царският дворец - бивш конак, където Киряк Стефчовци са съдили терориста Левски, е паянтова сграда /покрив дървен гредоред/ , таван - камъшит/тръстика/ обмазана с вар.

93

ksarax

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Още като излезе новината казах, че е постановка.За причините незнам.

92

Umrete murshi!

преди 8 години

Mnogo e protiven toq gnusar,smurt!

91

Румбо

преди 8 години

Открихме топлата вода!Та по целия свят кварталните биячи се занимават точно с това!Може би с изключение на държавите,в които само определени институции имат правото да пребиват хората по свое усмотрение.

90

Анонимен

преди 8 години

Знам, че путинолюбците са глупави и необразовани селяни в огромното си мнозинство, ... но не престава да ме изненадва как това се потвърждава всеки път.

89

Анонимен

преди 8 години

Ами МВР какво работи против тех или им издава само разрешителните за огнестрелно оръжие?

88

Анонимен

преди 8 години

Типичен антинатовец и русофил.

87

има оправия

преди 8 години

Трябва да има ловен сезон за мутри и да се отстрелват регулярно. Или да се ловят и да се кастрират а после може да се пускат с номерче на ухото.

86

CCCP

преди 8 години

Живковия КОМУНИЗЪМ си отиде но остави нещо по опасно за другите Поколения

85

До Киряк Стефчов и к

преди 8 години

Няма 200 000 загинали руснаци, цялата войска не е толкова. Това е поредната лъжаНе, истина е - убити и ранени, "кръвта на 200 000" руснаци ни е дала свободата от "съжителството".иначе като кюрдите щяха да ни мачкат днес турските танкове.

84

Анонимен

преди 8 години

A..verno li nikoi ne znaeshe tiya raboti,koga gi razbrahte??U fitneso,u baro i doma ...Kakvo reshenie predlagate uvajaemi?Kursove,licenzi purva pomosht..

83

Анонимен

преди 8 години

Е ко лошо има- заработвал продавайки живота си за пари- наричат се наемници- така наемат проститутките - за пари. Така протестираха едни през 2013 г га увеличиха тока с 5%, а есента с 15 %- обаче пък тогава никой нищо не каза щото вече ББ беше изчезнал от властта, та немаше да пречи на едни видни бизнесмени.

82

Анонимен

преди 8 години

Това е положението от 90-те. Защо всеки път трябва да стане нещо, за да може "пресата" да разследва.

81

Край

преди 8 години

Всички тези здрави момчета трябва да влезнат в полицията и да им се даде законно поле за действие. Писарушки в полицията не трябват.

80

do130

преди 8 години

АМИ ФАШИСТА И МРЪСНИЯ КАПИТАЛИСТ НЕ МИРИШАТ ЛИ БЕ?В БЪЛГАРИЯ НАВСЯКЪДЕ МИРИШИТЕ НА ПОТ.НАВСЯКЪДЕ ВОНИТЕ КЪПАНЕ САМО В НЕДЕЛЯ ТРЪГНАЛ ДА ДЕЛИ КОМУНИСТИТЕ МИРИШЕЛИ А ФАШИСТИТЕ НЕ ВИЕ СТЕ СВРЪХ ЧОВЕЦИ ИМАТЕ РОБИ РАЗПРОДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ ПРЕСТЪПНИЦИ!БЕЗВЕРНИЦИ!

79

Анонимен

преди 8 години

Двупръсточели мърлячи пазят други себеподобни. Нискоинтелигентните се пазят взаимно, липсата на разум, интелект и добродетели си е за страх. Охрайнявайте се макаци, в един резерват ще си живуркате екстра.