16

Анонимен

преди 8 години

До Какво да кажаИисус не е българска религия.

15

Какво да кажа

преди 8 години

И здравето е от Бога и силата е от Господа Всевишний. И спасението и опрощението и вечният живот са от Единнаго Бога.Само Божието Име спасява и дарява оживотворява и облагородява.Събужда и природата от зимен сън.И така надеждата ни е в Бога и чрез Бога сме това което сме.Да познаем Истинския Бог и пратения от Него Син Иисус.Заради моленията на Църквата Божията Майка и Светците и наскоро Новоосветения Светец Серафим чудотворец.Застъпник и покровител.Амин

14

Анонимен

преди 8 години

Честита Баба Марта на всички Българи!!!

13

Анонимен

преди 8 години

честита Баба Марта!!! Усмивки повече

12

Снощи

преди 8 години

Гледах Крисия на концерта на Слави и се ядосах за евровизията. Ама Европооооо, как можа да дискриминираш Крисия ***?! Пу!

11

От 14

преди 8 години

Сурвакарите.

10

До 13

преди 8 години

Мартениците не са езически обичай, защото за езичество се смятат религии, които се кланят на много богове. Мартениците са взети от вярата на прабългарите в Тангра и това не е езическа религия, защото в нея има само един Бог - Тангра. И това е единственния истински български Бог. Но какво пък разбирате от религия вие Християните. Също и нестинарите, които танцуват в наши дни с икони на Християни са взети от вярата в Тангра, също и кукерите и суровакарите.

9

Анонимен

преди 8 години

Стига с езически обочаи! Това е бесовщина.Наскоро канонизираният съвместно от Руската и от Българската православни цървки св. Серафим Софийски Чудотворец казва да пазим православната си вяра. Мартнениците са езическа традиция, нямат нищо общо с Православието.

8

Анонимен

преди 8 години

Честито на всички БЪЛГАРИ.

7

само България

преди 8 години

До ПразникНо 1-ви март пък е празник още от времето на Аспарух. Нека не забравяме прабългарите и техните обичаи. И нека не се делим.

6

само България

преди 8 години

До Празник ...1-ви и 3-ти март са най-българските празници. 3-ти март е празник на свободата, но 1-ви март е доста по-стар празник от него. Така че всеки българин може да реши кой празник да счита за по-български. За мен по-българско няма, да не се делим. Щом сме българи и уважаваме празниците си - сме на една страна и трябва да се уважаваме и подкрепяме, а не да се делим. 3-ти март е празник освен на загиналите за Освобождението от Османци, а също така и Празник на Незнайния Войн за България.

5

Анонимен

преди 8 години

КОЙ УВОЛНИ РЕКТОРА НА АКАДЕМИЯТА НА МВР ЗАЩОТО Е ПОКАНЕНА ДА БЪДЕ ИЗСЛУШАНА В ПАРЛАМЕНТА ЗАРАДИ ЗАКРИВАНЕТО НА АКАДЕМИЯТА ЧРЕЗ ПРЕДЛАГАНЕ НА СТАТУТ НА ПРЕПОДОВАТЕЛИТЕ ПОЛИЦАИ КАТО НА ЧИСТАЧКИТЕ В мвр?ПО КОНСТИТУЦИЯ БЪЛГАРИЯ Е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА, КОЙ НАРУШАВА КОНСТИТУЦИЯТА И ЕДИН ДЕН ПРЕДИ ИЗСЛУШВАНЕТО УВОЛНЯВА РЕКТОРА?

4

Хъммм

преди 8 години

Беше едно време, като засуквахме три конеца, сега -добре е братски Китай та да се закичим с традиционна мартеница

3

Празник ...

преди 8 години

3 март е най-българския празник по-скоро ...

2

Анонимен

преди 8 години

Честита! Един от малкото наистина позитивни празници, за който можеш да купиш подарък на символична цена... за разлика от Коледа и цялата "мол"-ска пропаганда.

1

Честита на всички

преди 8 години

Баба Марта си е най-Българският празник!