20

Джон

преди 8 години

Момиченце Преслава Христова искаш в България да има млади и енергични хора а служиш и пропагандираш извратени масонски доктрини които водят до все по-голямо разделение! То ако всички гнусни доктрини и схващания на запада се инкорпорират в БГ-то то по-добре ще е да ходим да живеем в Сибир при чукчите.

19

Джон

преди 8 години

Хайдееее феминизма се разпаса и в БГ-то, само гледайте какво става! Феминизма ще се опита да навре българските мъже в *** г***з с пр0текционистични и даващи извънредни зак0нови привилегии на жените. Оттук разделение в обществото и дори още по-малко семейства и деца. Жана д"Арк имах си хас!

18

Равен

преди 8 години

Аз пък бях чул че жените са силни и независими, равни по качества на мъжете, способни да правят всичко което правят мъжете, еднакво добре. Аз вярвам че е така, следователно няма нужда от специални агенции да ги защитват, и законови привилегии.

17

Lavro

преди 8 години

Поредната кандидат-калинка. Сега чака да я забележи някое НПО, после Бойко и т.н.

16

naTpuoT

преди 8 години

Само жена ще ни оправи ... леля Ви Ванга!!! Бод да я прости!

15

Иван

преди 8 години

БХК веднага да се самосезира - това момиче е бъдещ техен ръководен орган. Да живеят евроатлантическите ценности, където един нормален хетеросексуален индивид има по-малко права от хомосексуалния. Срам и позор за нацията ни.

14

къдрав младеж

преди 8 години

Всяка жена обича душ, обаче някой виждал ли е жена водопроводчик . Това е добро начало за филмче на подобна тема. 2017 може да е срещу несправедливостта върху водопроводчиците . Ще е справедливо .

13

Анонимен

преди 8 години

Не раждат деца, а само се лакомят за пари и имоти.

12

ККК

преди 8 години

защото 2016 година е избрана за европейска година срещу насилието срещу жени------ммм да, началото се даде от Кьолнския площад .... ето ви равенство, вече не ви останаха мъже да ви пазят жените, достатъчно равно ли е на малката мухла

11

ККК

преди 8 години

некой гледал ли го е ? кога ние хетеросексуалните мъже ще имаме пак равни права с жените и педеруигите ? това ме интересува, ако не е засегнала този екзестенцциален въпрос, значи филма не струва

10

Анонимен

преди 8 години

Сиромашката, това по трудово да си го работи, ама чак пък обществена трибуна. От детската градина и веднага от половете разбира. Гротеска.

9

Бай Ставри

преди 8 години

Добре се е ориентирало девойчето. Щом темата е лесбо-геронтофило-феминитка няма как да не се харчи в Европа.Я кажете какъв е процента на кранистките, миньорките и граничарките към този на мъжете с тези професии? Що не ревете за изравняване на бройката, ами все за "мениждърки" ревете?

8

Иван

преди 8 години

Амам от изкривени модерни типдари като тая. Проект мроекти. Нищо стойностно в кухата й киферица. Актуални педерастии...

7

Men

преди 8 години

Амбициозно момиче с тема от миналия век. В момента няма никакво неравенство между половете, ако някой мисли че е по-малко равен, значи има проблем с главата. Всичко зависи от ТЕБ.

6

Чекист

преди 8 години

Само с глупости се занимават нашите ашлаци. Направете конкурс кой колко дървета е посадил или кой колко е помогнал на родината си. От тези теми (чесане на езика) полза няма.

5

д-р Лектър

преди 8 години

Следващият филм нека бъде на тема "Толерантност и зачитане правата на хомосексуалните жени педофило-канибали"

4

Анонимен

преди 8 години

Ето го феминизма. В една младо момиче, което се чуди как да се продаде на западните ***.А мъжете кучета ги яли, полицаи ги били, от работа за гък ги уволнили. И после равенство.

3

Анонимен

преди 8 години

Лошото е, че стремежа към полово равенство води към полово уеднаквяване, тоест безполовост.

2

Анонимен

преди 8 години

Браво момиче! На тази държава и трябват такива млади хора, а не чалгаризирани б...ци, чиято най-голяма мечта стига до Мис Плеймейт или до ролята на треторазрядна мутра.

1

Анонимен

преди 8 години

Неравенство има да. Като спре КАТаджия жена и я пуска да си върви без глоба, а като спре мъж - задължително акт или фиш. Да ни говорим как си взимат книжките. Както каза едно момиче на изпит пред ДАИ: Аз и да не мога да карам, пак ще си взема изпита.