60

тя

преди 8 години

Всички граници на европейските страни трябва да се охраняват и при незаконното им преминаване да се стреля , така както е било преди и тогава само ще секне тази река от хора търсещи хубав живот на гърба на европейците!

59

тя

преди 8 години

Това нашествие трябва да се спре! Меркел ги подлъга и сега страдат европейските народи! Да ,трябва високо от Европа да им се заяви да не идват , защото ще ги върнат!

58

Shark

преди 8 години

Олеее,, що не отидат така на руската граница да направят бе, а?? Европа е разграден двор, тук всичко може, гейски съюз и това е.

57

Анонимен

преди 8 години

Маке ти трън ...

56

Анонимен

преди 8 години

Гледах няколко пъти видео с щурма на границата и видях 2-3 *** които ги командват като войници !Щом макетата хвърлиха газа се разбягаха като мишки а тия 2-3 *** продъжаваха да им викат нещо и да сочат обратната страна на която бягат.

55

Анонимен

преди 8 години

ХОЛИВУДСКИ ЕКШЪН!ХАХАХ!ТЕЗ ПРИПАДНАЛИТЕ ДА ОТИДАТ В ХОЛИВУД ПРИ БРАТЯТА СИ КАУБОЙЦИ И ДА СЕ КАНДИДАТИРАТ ЗА ОСКАР!КВИ СА ТИЯ ЛЕОНАРДО ДИ КАПРИО..МАПРИО..!?

54

и какво излиза

преди 8 години

Европейаките държави нямат армия, а ге..йо1234ветова да не можеш да събереш войска да си браниш родината.Трагедия и мъка.Славните македонци воеводиде са бре

53

като на война

преди 8 години

Граница се пази с оловен дъжд ,а не със сълзотворен газ.

52

ммм

преди 8 години

Защо не отидат така при границата с братята от Саудитска Арабия, да видят какво се нарича толерантност. Техните не ги искат, а ние сме им длъжни нещо.

51

МХМ

преди 8 години

До :) 60Добре че стана сега, иначе Леонардо и тая година щеше да се размине с оскара.

50

"Бежанци"

преди 8 години

Тия "бежанци" какво очакват, да превземат границата и ей така някой вечно да ги пуска. На кой не му хъресва, кръгом и марш към пустинята.

49

Наблюдател

преди 8 години

Време е македонците да издигна в Скопие паметник и на Меркел! Чудех се до сега какво и липсва на таз столица......

48

Анонимен

преди 8 години

Поредната световна война е вече в ход.Както на времето не са се усетили за Хитлер сега не се усещат за религиозната опасност.А то си е необявена война.Имаше предложение да се приемат емигранти приели християнството/даже и на границата/ и подписали декларация с биопараметри за спазване на ценностите на ЕВропа.Какво ще по пречи в необходимия момент да се вдигнат всички???

47

:)

преди 8 години

Тези са за Оскар :)

46

младен

преди 8 години

Как пък не се падна една хубава -25 ~ -30 градуса зима с много, много сняг мамка му

45

Анонимен

преди 8 години

Как се спират стотици или хиляди хора? С някаква ограда забита едва в земята? Те със зъби ще я япрегризят. Решенията са от друго естество.

44

Истината

преди 8 години

Що не показвате видео в което щурмуват национална граница и искат да нападнат суверенна държава, а показвате как театрално падат "бежанците"? Тези до един са ислямисти, готови да прережат гърлото на всеки християнин за удоволствие.

43

до 37

преди 8 години

И на мен ми е интересно как точно Германия ще спечели от тези хора които не знаят никакъв език освен арабски,които нямат изградени работни навици,които и дват точно в Германия заради социалните помощи.Като бягат от войната и са работоспособни защо не емигрират във Кувейт,саудицка Арабия,Турция или др. където ще трябва да работят услиено.12 милиарда няма да съборят немската икономика но сложи и парите за Гърция,Кипър,Италия,Испания и др. милиярдите не са само 12 а 100х12 и тези емигранти са много

42

boby

преди 8 години

Тоз с фланелката на Байерн как падна пред камерата като за дузпа, Кристиано може само да гледа и да се учи!

41

Анонимен

преди 8 години

От тези емигранти Германия и немската икономика няма да спечели нищо!!!!Тези полуграмотни и необразовани "бежанци" не отиват в Германия да работят, а да се възползват от соц помощите и всички блага, които ще получат от неверниците!