58

Иван Пешев

преди 8 години

Ама откъде накъде трябва да се пътува непрекъснато и да се вменява, че ако не пътуваш е поради липса на пари. Айде къш , а не може ли просто да не ми се ходи никъде и да искам да си стоя вкъщи да си гледам децата и котката вместо да им гледам мазните хотелиерски муцуни и да им ям *** .

57

Край

преди 8 години

Ако ви е гладна къщата обърнете се към червения кръст да ви даде помощи в натура. За каква почивка ми говорите ако нямате пари къщата да си нахраните.

56

Край

преди 8 години

На 3март се чества Освобождението на България. За него са дали живота си хиляди Българи и Руси. ЖИВОТА си дали - а идете в Храм паметника на Шипка и се помолете да ви дигнат заплатите да можете да ходите на СПА по празниците. Какви хора станахме бе.

55

Анонимен

преди 8 години

ГОРДОСТ къща не храни.

54

Край

преди 8 години

Как ви минува през ум на националния празник да се жалвата от ниски заплати. Ми работете повече. Направете бизнес - произвеждайте. Овци пасете. Министри станете. Живота е ваш - какато си го наредите така ще си го живеете.

53

Край

преди 8 години

Освобожедение за ГОРДОСТ.

52

Анонимен

преди 8 години

"Освобождение" за бедност.

51

Ако

преди 8 години

Ако бяхте останали в Османската империя най ниската заплата щeшe да e 1300 лири.

50

Край

преди 8 години

Каква почивка бе това е НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК - всички на площада с децата да видите войската. Идете и на Шипка и в Плевен не ходете на спа процедури или при маляките да маате кифтедакя.

49

6

преди 8 години

ЗА ДА ПЪЛНИ ГУШАТА НА БИЗНЕСА

48

Анонимен

преди 8 години

V bG nai Mnogo Prasnizi. Pistorius Kommunisama 3.3. ok 4estvane i Rabota a ne itranitcane i 4 dena kef

47

gost

преди 8 години

така да споделя и аз няма да ходя никъде по понятните парични причини а някои зет заплатка 1000 лева почивка от 12 до 17 и в 20 са у тях интересно работно време нали а ние със минималната заплата сме милионери е затова няма да се оправим никога

46

честито!

преди 8 години

Честито! През 2015 година, българската икономика е стигнала нивото на българската икономика от 1989 година! Кого ще съдят за това? Комунизма или капитализма?

45

Анонимен

преди 8 години

ми то в нашта фирма почиваме на байрямите,щото шефовете не могат да накарат турците да работят на техните празници,но могат да накарат нас да работим на българските

44

до 41

преди 8 години

стана така,защото сегашните частници са бившите държавници

43

Анонимен

преди 8 години

"Оказа се, че повечето от тези, които все пак ще отпразнуват 3 март с пътуване и почивка, ще заложат основно на туризъм в България."....................... и по-точно от провинцията към София.Ще е пълно със зяпнали провинциалисти все едно са маймуни и им белиш банан.

42

Дани

преди 8 години

Предпочитам да отида да се "напия и наплюскам" в някоя кръчма, както споменавате в коментарите, отколкото и четирите дни да работя за Европа. Да, в частна фирма съм и работя, когато им скимне на европейците - няма събота, няма неделя.

41

броя набързо

преди 8 години

До ДикЩе почиват следните:1.Уредили се на държавна хранилка.2.Окопали се на сладка общинска служба.3.Дошли в частни фирми като "наш човек".4.Станали партийци Герберунгели, и т.н.

40

До богаташ

преди 8 години

Баце ти си спомни че по площадите скачаха основно софиянци и сега те са си добре. Народа по малките градове и села гледаше тъпо и чакаше да види какво ще излезе.

39

на всеки три месеца

преди 8 години

Българският работодател е влюбен в нискоквалифицираните кадри. Дава им минимална заплата и ги сменя на всеки три месеца!