14

Стъкмистиков

преди 8 години

Я па спретнах един баланс за страх на ....Лапат ониа ми ти инвеститоре, та пушек се дига.Праиме най-убавите ... мартеници(:=.Тестваа ги на опън.Иначе БМ е прав.

13

F-off

преди 8 години

До КрайИ като натрупа 30 см сняг в Дунавската равнина или пък заледи, ти ли ще дойдеш да ме тикаш или пък ще ми платиш щетите по колата след ПТП?!?!? Аман от псевдоразбирачи, които.за себе си нямат акъл ама дават щедро на другите!!!!'

12

dominici

преди 8 години

Вчера смених зимните с летните си Good Year. Като за летни, GY са най-добрите, с които съм карал.

11

Анонимен

преди 8 години

Който не *** е БУДАЛА!който вЕрва също е БУДАЛА!

10

Анонимен

преди 8 години

"Извиняваме се че ни разкриха."

9

вм

преди 8 години

капитализма се намира в задънена улица. Алчност, корупция, бедствия, войни, кризи, инфлация, липса на ценности...краят му е близо. Още 2008- *** казах - този строй фалира точно 20 години след социализма, въпросът сега как ще приключи агонията, защото тъмни облаци надвиснаха над крехкия ни свят

8

Край

преди 8 години

До тоя дето винаги ще е под мен. Качвам те в една кола със зъвързани очи после ти ги отвързвам и караш - ако познаеш с какви гуми е - направо ти я подарявам. Купи си едни всесезонни Нексен или Дебица и не се напрегай. Ни Шумахер щи станеш ни Сена. Ще си останеш Гочето от Раднево.

7

lawyer_21

преди 8 години

И все пак са най-добрите зимни гуми!!! Който е карал с такива знае.

6

до номер 3

преди 8 години

Щото не си карал Мишлен. Нокиян няма да сложиш повече. От опит ти казвам. И аз си мислех че нокиан правят гуми ама не.

5

Край

преди 8 години

Карате до 30 хил. км годишно кола под 200 к.с. и живееете в град в България под 900 м.н. височина и не сте заклет скиор. КУПЕТЕ СИ ВСЕСЕЗОННИ гуми на реномиран производител и си карайте разумно през всички сезони.

4

Анонимен

преди 8 години

От скоро започнах да мисля какви летни гуми да купя и се позачетох в английски форум. Там ползватели коментираха различни марки и модели.Мен ме интересуваше бюджетна марка която обаче се оказа с отлични отзиви от клиенти, за разлика от премиум марките, които освен, че са скъпи, с друго не изпъкваха в коментарите. Общо взето, става ли въпрос за пари, вяра на никой не може да се има. Отиваш на доктор а той иска да ти прави скъпа операция, незнаеш в такъв момента да ли не я е окъсал с ипотеката :)

3

Intropa Reifen

преди 8 години

Michelin,Continental, Bridestone, Pirelli, Dunlop това са премиум марките след тях Vredeschtein, Hancock, Toyo,Yokohama, Nokian,Sava и т.н.

2

Анонимен

преди 8 години

Ето защо не ви купувам никога боклукчавите гуми. Имало е защо!

1

Fen

преди 8 години

Айде сега всички с гуми нокиан на опашка пред дилърите. Да им се дадат нови гуми от истинска серия. А ако някой се е блъснал да му възстановят щетите. Къде е евросъюза сега. Хайде като в щатите с фолцваген на пазара и милиарди на масата. Да ама ЕС са страхливи и зависими от едрите компании